Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçı kamp kadrosu belli oldu!

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçı kamp kadrosu belli oldu!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçı kamp kadrosu belli oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, yarın TSİ 23.00’te Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler maçtan galip ayrılıp, 14 Mart Perşembe günü sahasında oynanacağı rövanş öncesi avantaj elde etmek istiyor. Fenerbahçe, Union SG ile tarihinde ilk kez karşılaşacak.

Mücadele öncesi sarı-lacivertli ekibin kamp kadrosu belli oldu.

BECAO YOK

Sakatlıkları bulunan Joshua King ve İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Hatayspor maçında hafif bir sakatlık yaşayan Becao da kadroda yer almadı.

Becao'nun riske edilmemek için kadroya alınmadığı öğrenildi.

KAMP KADROSU

Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan ve bugün Belçika’ya gidecek Fenerbahçe'nin 23 kişilik kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, İsmail Yüksek, Fred Santos, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi ve Çağrı Fedai.

Haberin Devamı