Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic...

Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic...

Fenerbahçe, yıldız futbolcu Wilfried Zaha, Livakovic ve Ryan Kent'le görüşmelere devam ediyor.

Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic...

Süper Lig’de henüz sezon bitmemesine karşın Fenerbahçe’de transfer konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler geçmiş yıllara nazaran bu sene çalışmalarını erkenden yapmaya başladı. Kanarya, transfer listesine eklediği 3 yıldız futbolcu ile görüşme sağladı ve anlaşma konusunda önemli mesafe kat etti.

KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında evinde karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan antrenman, salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle süren antrenmanda iki gruba ayrılan sarı-lacivertliler, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

ABİSİ KADIKÖY'DEYDİ

2015'ten beri aralıksız olarak Palace forması giyen Zaha'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Alınan bilgiye göre Fildişi Sahilli futbolcunun menajeri ve aynı zamanda abisi Herve Zaha, kulübün davetlisi olarak önceki gün Kadıköy'deki Trabzonspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

Haberin Devamı

PAZARLIKLAR HIZ KAZANDI

Kanarya'nın, hem sol kanat hem de forvet pozisyonlarında görev yapabilen 30 yaşındaki kanat oyuncusunun şartlarını sorduğu, pazarlıkların hız kazandığı öğrenildi. Artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Zaha transferinde Sarı-Lacivertliler'in ciddi rakipleri olduğu ifade ediliyor.

RYAN KENT TAKİP EDİLİYOR

Sarı-lacivertliler, Glasgow Rangers'ta forma giyen Ryan Kent'i listeye aldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve serbest kalacak. Yönetim, İngiliz futbolcunun durumunu yakından takip ediyor ve şartlarını soruşturuyor.

ANLAŞMA ZEMİNİ YAKALANDI

Yeni sezon öncesi kadrodaki eksikleri hızlıca kapatmak isteyen Fenerbahçe’de önemli adımlar da atılıyor. Özellikle İskoçya’da Rangers’la sözleşmesi bitecek olan kanat oyuncusu Ryan Kent konusunda ciddi mesafe kat edildi. 26 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşma zemini yakalandı. Kent’i İngiltere’den Brentford da istiyor ancak yıldız ismin düşüncesi Fenerbahçe’de oynamak.

Haberin Devamı

LIVAKOVIC LİSTEDE

Kaliteye yatırım yapmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, 28 yaşındaki eldiven için harekete geçti.

Kalede Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat olmasına karşın hem tecrübe hem de kalite anlamında Avrupa’nın önemli kalecilerinden birini getirmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda Dinamo Zagreb ile sözleşmesi Haziran 2024’te bitecek olan Livakovic listenin ilk sırasında bulunuyor.

OLUMLU İLERLİYOR

Kale konusunda da Livakovic ismi gündemdeki yerini koruyor. Hırvat kalecinin kulübü Dinamo Zagreb ile 2024’e kadar kontartı olsa da görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor. 29 yaşındaki kalecinin İngiltere hayali olsa da Fenerbahçe’den gelen teklif de cazip duruyor.

Bu durumlar çözülürse Livakovic-Fenerbahçe buluşması gerçekleşebilir. Bir diğer isim Wilfried Zaha konusunda ise transfer kolay gözükmüyor. Zaha’nın Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ancak oyuncunun maaş beklentisi yüksek ve Arap kulüplerinde de yüksek teklifler var. Bu sebeplerden dolayı kolay bir transfer değil.

Haberin Devamı

ICARDI’Yİ VETO ETMİŞTİ

Sezon başında forvet arayışları olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, Mauro Icardi’yi veto etmişti. O dönem kulüp arayan Arjantinli yıldız için sarı-lacivertliler de gündeme gelmiş ancak Jesus istememişti. Galatasaray’a giden Icardi, ligde attığı 19 golle şampiyonluk yolunda kahramanlaştı. Sarı-kırmızılı tribünlerin de sevgilisi olan deneyimli forvet, sezon başında Jesus’un kriterlerine takılmıştı. Portekizli hoca benzer şekilde Beşiktaş’tan Manchester United’a giden Wout Weghorst ve Trabzonspor’a gelen Maxi Gomez’i de istememişti. Fenerbahçe forvet hattına sezon başında King, Batshuayi ve Pedro’yu transfer etti. (Milliyet)

Fenerbahçeden 3 transfer Zaha, Kent, Livakovic...