Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Düğüm çözüldü! İşte Enner Valencia'nın yeni takımı

Düğüm çözüldü! İşte Enner Valencia'nın yeni takımı

Fenerbahçe'de kariyerinin en iyi dönemini geçiren ve sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılan Enner Valencia'nın transferi resmen açıklandı. Sezonu 33 golle tamamlayan Ekvadorlu forvet, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Düğüm çözüldü! İşte Enner Valencia'nın yeni takımı

Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, sezonun en dikkat çekici oyuncusu Enner Valencia oldu. Ekvadorlu golcü, gösterdiği üstün performansın yanı sıra attığı gollerle de Süper Lig'in 'Gol Kralı' oldu. Kendisine sunulan teklifi kabul etmeyip kulüpten ayrılma kararı alan tecrübeli forvetin yeni takımı belli oldu.

KARİYERİNİN EN İYİ DÖNEMİNİ GEÇİRDİ

Fenerbahçe'de sözleşmesinin son döneminde yani üçüncü sezonunda Enner Valencia, kariyerinin en iyi dönemini geçirdi. Kanarya'daki ilk kupasını önceki gün Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak kaldıran Valencia, çıktığı 48 maçta rakip fileleri 33 kez salladı.

YENİ ROTASI BREZİLYA! TRANSFER AÇIKLANDI

Süper Lig'de 29 golle kral olan Ekvadorlu yıldızın, takımdan ayrıldı. Fenerbahçe ile yapılan sözleşme görüşmelerinde ortak noktada buluşamayan 33 yaşındaki futbolcu, kariyerine Brezilya'da devam edecek. Internacional, yıldız forveti kadrosuna kattığını ve tecrübeli isimle 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı