Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bonucci'nin performansını İtalyan basını değerlendirdi!

Bonucci'nin performansını İtalyan basını değerlendirdi!

Gaziantep deplasmanında ilk kez Fenerbahçe formasını sırtına geçiren deneyimli savunmacının performansı dikkat çekti.

Bonucci'nin performansını İtalyan basını değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 50. dakikasında sarı - lacivertliler bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Edin Dzeko'nun şutunda top direkten döndü.

YÜZDE 72 PAS İSABETİ

Karşılaşmanın 38. dakikasında sakatlanan Serdar Aziz yerini yeni transfer Leonardo Bonucci'ye bıraktı. 38. dakikada oyuna giren İtalyan yıldız, Jayden Oosterwolde ile birlikte görev yaptı. 52 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu 56 kez topla buluştu ve yüzde 72 pas isabet oranı yakaladı. Attığı pasların 12'si uzun 38'i ise kısa pastı.

Beş kez ikili mücadeleye giren Bonucci bunların dördünde rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. Dört kez topu tehlike bölgesinin dışına gönderen 36 yaşındaki oyuncu bir kez de pas arası yaptı. Toplamda dört kez hava topu mücadelesine giren Bonucci bunların tamamında rakiplerine üstünlük kurdu.

İTALYANLAR DEĞERLENDİRDİ

İtalyan Tuttosport, Leonardo Bonucci'nin Fenerbahçe forması altındaki ilk maçına geniş yer ayırdı. Haber; "Bonucci Fenerbahçe ile ilk maçında zafer kazandı" başlığı ile duyuruldu.

Haberin Devamı

'ICARDI'NİN G.SARAY'I İLE ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYOR'

Haberin devamında şu ifadelere yer verildi: "Leonardo Bonucci, Fenerbahçe ile yenşi macerasına en iyi şekilde başlıyor. Almanya'da Union Berlin'de geçirdiği zor ayların ardından Juventus'un eski defans oyuncusu Türkiye'de yeniden gülümsüyor. Mauro Icardi'nin Galatasaray'ı ile şampiyonluk mücadelesinin ortasında yer alan Fenerbahçe'yi seçti. Fenerbahçe 53 puanla lider durumda. Bir maçı eksik rakibinin beş puan önünde yer alıyor."

Bonuccinin performansını İtalyan basını değerlendirdi