Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor

37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor

Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 10 maçta 10 gol atan ve kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Edin Dzeko, başarısının asıl kaynağını açıkladı. İşte detaylar...

37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor

Fenerbahçe'deki performansıyla büyük bir alkış alan Boşnak yıldız Edin Dzeko, başarısının kaynağından bahsederken Trabzonspor derbisini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Bordo-Mavili ekip karşısında galibiyeti alacaklarına inanan Dzeko, taraftarının da desteğine güveniyor.

DZEKO: İŞİM KOLAYLAŞIYOR

Edin Dzeko, kısa sürede Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline geldi. Tecrübeli oyuncu, sadece saha içinde performansıyla değil, liderliği ve takımı sahiplenmesiyle de sezonun en önemli isimlerinden biri oldu. Ligde 10 maçta attığı 10 golle birlikte İcardi ile krallık yarışında zirveyi paylaşan Dzeko, bu konuda takımına övgülerde bulundu.

Boşnak forvet, başarısının sırrını açıklarken, “Kollektif olarak oynayınca işim kolaylaşıyor. Takımın kazanması da aynı şekilde daha kolay hale geliyor. Arkadaşlarım sürekli bana destek veriyor. Bu da benim gol atmamı sağlıyor. Kısacası hem benim başarım hem de yakaladığımız müthiş seri, takım oyununun eseri” diye konuştu.

TARAFTARA ÖVGÜ

Edin Dzeko, bazen gol ya da asist katkısı verilmese bile sahada en az gol kadar önemli işler yapılabileceğini söyledi. 12. adama ayrı bir parantez açan 37 yaşındaki golcü, “Onlar, bizim itici gücümüz. Sahada hepimizi ateşliyorlar. Trabzonspor maçında da taraftarımızın vereceği destekle sahadan gülerek ayrılan taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TEMPOYU YÜKSELTTİ

Fenerbahçe, yarınki Trabzonspor maçı öncesi antrenmanlarda tempoyu iyice yükseltti. İsmail Kartal yönetiminde dün yapılan idman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Ana bölümde ise 3 gruba ayrılan futbolcular çabukluk çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Djiku, Becao, Fred ve Mert Hakan antrenmanda yer almadı. Hazırlıklar bugün yapılacak idmanla tamamlanacak.