Gazete Vatan Logo
Fatih Karagümrük Spor Fatih Karagümrük attı Mame Diouf tek başına hat-trick yaptı

Fatih Karagümrük attı Mame Diouf tek başına hat-trick yaptı

Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük'ün ilk yarısını 2-0 önde kapattığı maçta Konyaspor'la 3-3 berabere kaldı. Mücadelede Diagne 1 gol 1 asistle oynarken, Yeşil Beyazlı ekipte tecrübeli golcü Mame Diouf hat-trick yaptı.

Fatih Karagümrük attı Mame Diouf tek başına hat-trick yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Fatih Karagümrük, 7. dakikada Magomed Ozdoev ve 33. dakikada Mbaye Diagne'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mbaye Diagne, bu maçtaki golüyle birlikte ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı.

Konyaspor, 65. dakikada Mame Diouf'un attığı golle farkı 1'e indirdi. Tecrübeli yıldız, bu golden 7 dakika sonra, 72'de bir kez daha sahneye çıktı ve skor 2-2 oldu.

Fatih Karagümrük, 88. dakikada Kerim Frei ile yeniden öne geçti. Pes etmeyen Konyaspor, bu gole 90+5'te yine Mame Diouf ile karşılık verdi karşılaşma 3-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük 20, Konyaspor 27 puana yükseldi.

Ligin bir sonraki haftasında Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Konyaspor, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak.