Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta adaylar arasında yer alan Sergen Yalçın'dan açıklama geldi.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem

Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın, kendisinin ilk tercih olmadığını düşündüğünü ve bu yüzden takıma gelmeye sıcak bakmadığını Feyyaz Uçar’a iletti. Uçar ise deneyimli hocaya bu konuda garanti verdi. İkili arasında görüşmeler devam ediyor.

FEYYAZ UÇAR, SERGEN YALÇIN'IN İSMİNİ ZİKRETTİ

Beşiktaş'ta yeni yönetimle birlikte göreve gelen Feyyaz Uçar, Hatayaspor karşılaşmasının ardından yeni teknik adamla ilgili gelen soruya, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı, ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." ifadelerini kullanmıştı.

3 İSİM MASADA

Alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor. Siyah - beyazlılar için birçok teknik adam ismi yazılsa da yakından ilgilenilen üç isim vardı. Bruno Genesio, Sergen Yalçın ve Andre Breitenreiter...

ÖZEL TALEPTE BULUNDU

Sergen Yalçın, medyada gündeme gelen yabancı isimlere istinaden Uçar’dan özel talepte bulundu. Yalçın, “Beşiktaş çağırıyor ise gelmiyoruz diyemeyiz. Ancak medyadan takip ettiğim ve rahatsız olduğum bir durum var. Yönetim üç isim belirledi. Bunlar olmaz ise Sergen Yalçın olacak yaklaşımı... Böyle bir durumu kabul etmem söz konusu değil. Bunun dışında Beşiktaş ile sıkıntı yaşamam” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uçar da kendisine garanti verip, “Birçok hoca ile temas kurulması normal. Ancak ne seni başka bir yabancı hoca ile ne de aksini mukayese yapmayı hiç düşünmedik. Gerekli temasları bizzat ben yapıyorum. Son sözü başkan söyler. Benim adıma ilk tercih sensin” karşılığını verdi.

UZUN SÜRELİ KONTRAT İSTİYOR

Bu arada Kara Kartal’da yabancı hocalar ile de görüşmeler sürüyor. Son olarak Alman Milli Takımı’nı çalıştıran şimdi ise boşta olan Hansi Flick, sağlık sorunlarından dolayı 3 ay çalışmak istemediğini yönetime bildirdi. Fakat Beşiktaş, Alman teknik adamı ikna etmek için görüşmelerine devam ediyor. Bir diğer aday ise Bruno Genasio’ydu. Rennes’den ayrılan tecrübe hoca ile prensipte el sıkışıldı. Başkan Hasan Arat görev süresinden dolayı 1.5 yıllık sözleşme teklif etti. Fakat Fransız hoca uzun süreli sözleşme istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem