Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu

Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.

Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmesinin ardından teknik direktör adayları arasında yer aldığı açıklanan Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın resmi görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın'ın kısa süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öne sürüldü.

FEYYAZ UÇAR: ADAYLAR ARASINDA SERGEN YALÇIN DA VAR

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Atakaş Hatayspor ile oynanan maçın ardından Sergen Yalçın'ın da adaylar arasında yer aldığını ifade etmişti.

Feyyaz Uçar, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." yanıtını vermişti.

SAMET AYBABA: SERGEN YALÇIN DOĞAL ADAY

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba önceki gün düzenlediği basın toplantısında Sergen Yalçın'ın doğal aday olduğunu fakat görüşme gerçekleştirmediklerini ifade etmişti.

Samet Aybaba, "Sergen Yalçın doğal aday zaten. Görüşme yapmadık ama yaparız, orada hiç şey yok. Antrenör adayları var, başka adaylar var. Henüz başındayız. Kadro yapılanmasıyla ilgili nasıl yapacağız, nasıl değişime gideceğiz, hocaya vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR İDDİASI!

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan fakat resmi görüşme gerçekleşmeyen Sergen Yalçın için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre Adana Demirspor, Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaş ile yaşadığı şampiyonluğun ardından siyahbeyazlı kulüpten ayrılan ve adı yine Kartal ile anılan Sergen Yalçın'ın, yeni adresi Adana Demirspor oldu. 51 yaşındaki deneyimli teknik adam için Beşiktaş cephesinden "Görüşmedik ama görüşürsek anlaşırız" açıklaması gelirken Sergen Yalçın ise mavi-lacivertli kulüp ile masaya oturdu.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞME

Patrick Kluivert sonrası arayıştaki Adana Demirspor, takımı Sergen Yalçın'a emanet etmek için dün İstanbul'da bir araya geldi. 1.5 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varıldı ve başarılı çalıştırıcı ile el sıkışıldı.

51 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'ı 2020-21 sezonunda hem lig hem de Türkiye Kupası'nda zafere taşıyarak duble zafer yaşamıştı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın bombası Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu