Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı'

'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı'

Devre arası transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılarak M.United'ın yolunu tutan Hollandalı golcü Weghorst'un geri dönüşüne kapılar kapalıç

'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı'

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Ümraniyespor’la cumartesi günü oynayacakları karşılaşma öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Güneş, “Rakibimizin ligdeki yeri kimseyi rehavete kaptırmasın. Hazırlık maçını kaybettik. Elbette ölçüt değil. Ancak puan kaybını aklınızdan dahi geçirmeyin. Galatasaray ile yapacağımız maçı sonra düşünürüz. Haftayı kayıpsız geçip derbiye öyle bakacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇEBİ TAKİPTE

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´de HangiKredi Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Nevzat Demir Tesisleri´nde devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde dün yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı. Takımın önceki günkü idmanını yerinde takip eden Başkan Ahmet Nur Çebi, yine takımı yalnız bırakmadı

CENK TOSUN GERİ DÖNÜYOR

Giresunspor karşılaşmasında kasığından yaşadığı sakatlık sebebiyle Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyen Cenk Tosun, sağlığına kavuştu. Yoğun tedavi süreci sonrasında sahalara geri dönmeye hazır hale gelen Cenk, cumartesi günü Ümraniyespor’la oynanacak müsabakada görev alabilecek.

Haberin Devamı

MONZA'NIN İSTEDİĞİ ROSIER'İN BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Kara Kartal’ın Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal’ın sakatlanmasının ardından performansı düşen ve formasını Onur Bulut’a kaptıran Valentin Rosier ile İtalya Serie A takımlarından Monza’nın yakından ilgilendiği öğrenildi. Çizme ekibinin sezon sonunda Fransız sağ bek için resmi teklif yapacağı bildirildi. Yönetimin Rosier için beklentisi ise 5 milyon Euro.

MULEKA MISIR YOLCUSU

Siyah-Beyazlılar’ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Jackson Muleka için teklifler gelmeye devam ediyor. Kartal, ara transfer döneminde oyuncu için Mısır’ın Al-Ahly takımından 2.5 milyon Dolar’lık teklif almış ancak geri çevirmişti. Kuzey Afrika ekibinin bir kez daha Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ve tarafların görüşmelere başladığı ifade edildi. Yönetimin, 4 milyon Euro teklif gelmesi halinde transfere onay vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

SAISS'İN PEŞİNİ BIRAKMIYORLAR

Beşiktaş’ta Faslı yıldız Romain Saiss, sezon sonu için menajeriyle şimdiden İngiliz takımlarıyla temas halindeyken Katar kulüpleri de oyuncunun peşini bırakmıyor... Yıldız isme, Arap yarımadasından 4 milyon Euro seviyesinde maaşlı teklifler geldiği kaydedildi. Oyuncunun, kararını sezon sonunda vereceği ifade edildi. Beşiktaş da Saiss için 4 milyon Euro talep ediyor.

WEGHORST'A KAPILAR KAPALI

İtalya basınından tuttomercatoweb sitesi, Manchester United’ın sezon sonuna kadar Burnley’den kiraladığı Weghorst’un bonservisini almayacağını yazdı. Haberin devamında Hollandalı forvetin yaz aylarında yeniden Beşiktaş’a dönebileceği iddia edildi. İngiliz Daily Mail de bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu yazdı. Ancak Weghorst’un ayrılığı sonrasında hücum hattını Vincent Aboubakar’la takviye eden Beşiktaş’ın Hollandalı golcü için bir girişiminin olmadığı belirtildi.