Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gedson daha ne yapsın? 17 ikili mücadele kazandı, 8 kez top kaptı!

Gedson daha ne yapsın? 17 ikili mücadele kazandı, 8 kez top kaptı!

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde oynadığı futbolla maçın adamı olan Gedson Fernandes Vodafone Arena'yı resmen büyüledi.

Gedson daha ne yapsın? 17 ikili mücadele kazandı, 8 kez top kaptı!

Süper Lig'de zirve yarışının nefes kestiği, artık hataların telafisinin olmadığı haftalara girilirken Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu maça 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı formayı giyen, ardından Beşiktaş'a transfer olurken de iki kulübü adeta birbirine düşüren Gedson Fernandes 11'de başladı ve damgasını vurdu.

BEŞİKTAŞ EVİNDE YİNE KAYBETMEDİ

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray’ı 3-1 yendi. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlılar puanını 65 yaptı. Kartal, evinde rakibine karşı üstünlüğünü ise sürdürdü. Vodafone Park’ta, Galatasaray’la 7 kez karşılaşan Beşiktaş, 6 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu müsabakalarda 14 gol atan siyah-beyazlı ekip ağlarında 4 gole engel olamadı.

Kara Kartal, ev sahibi olarak sarı-kırmızı takıma karşı son mağlubiyetini 2014-2015 sezonunda 2-0’lık skorla almıştı. Ancak o karşılaşma da Vodafone Park’ın yapım çalışmalarının devam etmesi sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmıştı.

ORTA SAHANIN DİNAMOSU OLDU

Haberin Devamı

Portekizli futbolcu adeta eski takımına nazire yaparcasına bir performans ortaya koydu. Beşiktaş orta sahasının dinamosu olan genç oyuncu karşılaşmada en çok ikili mücadele kazanan (17), en çok top kapan (8) ve en çok adam eksilten futbolcu oldu.