Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Caleb Ekuban geri dönüyor ama Trabzon'a değil İstanbul'a

Caleb Ekuban geri dönüyor ama Trabzon'a değil İstanbul'a

Trabzonspor'dan Genoa'ya transfer olan fakat İtalya'da kendisinden beklenen çıkışı yapamayan Ekuban için Trabzonspor devreye girdi.

Caleb Ekuban geri dönüyor ama Trabzon'a değil İstanbul'a

Spor Toto Süper Lig'de zorlu maratonun bitimi için geri sayım sürerken, kulüpler yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Trabzonspor'daki performansıyla bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kuran Caleb Ekuban'la ilgili flaş transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig devi, Serie B ekibi Genoa'da forma giyen deneyimli kanat oyuncusunu renklerine katmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Ganalı futbolcu daha önce röportajında, Türkiye'den aldığı teklif ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Menajerim bana ne yapmak istediğimi sordu, Türkiye'den birkaç teklif vardı.

 

'TÜRKİYE'DE ÇOK GÜZEL 3 YIL GEÇİRDİM'

Türkiye'de çok güzel 3 yıl geçirdim ve onlara hiçbir zaman teşekkür etmeyi bırakmayacağım. Ocak ayındaki dönemde takım değiştirmeyi sevmiyorum. Bu, bana kaçmak gibi geliyor. Gitmek en kolay yol olabilir ama bu düşünce benim hoşuma gitmiyor. Bu yüzden Genoa'da kaldım ve kendimi affettirmek istedim."

14 MAÇTA FORMA GİYDİ, 4 GOLE KATKI YAPTI

İtalyan kulübüyle sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek olan Ganalı oyuncu, tutuk bir performans sergiledi. Serie B'de 14 maçta forma şansı bulan ve piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki futbolcu, 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN EKUBAN ATAĞI

Sabah'ta yer alan habere göre; 2021-2022 sezonunda Trabzonspor'dan Genoa'nın yolunu tutan ve İtalyan ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayan Ekuban Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Transfer dönemine hızlı girmek isteyen Beşiktaş Genoa'da istediğini bulamayan Ekuban için temaslarını arttırmış durumda.

Tecrübeli oyuncunun da Süper Lig'e dönmeye sıcak bakmasıyla beraber transfer görüşmeleri hız kazandı. Ekuban daha önce Beşiktaş'ın yanı sıra Konyaspor'un da transfer gündemine gelmişti.

Caleb Ekuban geri dönüyor ama Trabzona değil İstanbula