Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar

Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar

Kartal’ın genç yetenekleri, Serdar Topraktepe’nin teknik sorumluluk görevine getirilmesiyle birlikte yeniden forma şansı bulmaya başlayacak.

Rıza Çalımbay’ın görevden alınmasından sonra 3 maçta takımın başında yer alan Topraktepe, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz başta olmak üzere gençleri sahneye sürmüştü. Siyah-beyazlı hoca ikinci görev döneminde gençlere yine mümkün olduğu kadar süre vermeye çalışacak.

İlk olarak Serdar Topraktepe’nin 11’de forma verdiği golcü oyuncu Semih Kılıçsoy takımdaki yerini koruyacak. Fernando Santos döneminde kulübeye mahkum olan Demir Ege Tıknaz yeniden şans bulacak. Serdar Topraktepe’nin süre vereceği diğer gençler Serkan Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu olacak. Topraktepe’nin Yakup Arda ve 16 yaşındaki golcü Mustafa’ya zaman zaman forma vermesi bekleniyor.

Beşiktaş’ta şans bulmaya başlayacak bir diğer isim Tayyip Talha Sanuç olacak. Serdar Topraktepe, Fernando Santos’un son dönemde hiç görev vermediği genç stopere kalan maçlarda şans tanıyacak.

Haberin Devamı

Topraktepe sahada

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında cuma günü sahasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe ve ekibi ikinci dönemlerinde ilk çalışmalarına çıktı. Siyah-beyazlı futbolcular ısınma koşuları ve 5’e 2 pas çalışmasından sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Kartal bugün 11.00’de gerçekleştireceği idmanla Ankaragücü mesaisine devam edecek.