Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta herkes bu çocuğu konuşuyor! Badra Cisse heyecanı

Beşiktaş'ta herkes bu çocuğu konuşuyor! Badra Cisse heyecanı

Werder Bremen maçında kısa sürede oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Badra Cisse'nin performansı alkış topladı ve genç yetenek 'yeni transfer' yakıştırmaları aldı.

Beşiktaş'ta herkes bu çocuğu konuşuyor! Badra Cisse heyecanı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Alman ekibi Werder Bremen ile karşılaşmış ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Siyah-beyazlılarda altyapıda oynayan ve A Takım kampına davet alan Badra Cisse, performansıyla dikkati çekti.

WERDER BREMEN MAÇINDA DİKKATİ ÇEKTİ

19 yaşındaki futbolcu, 61. dakikada oyuna girdi etkili paslarıyla dikkat çekti. Necip Uysal'ın yerine oyuna dahil olan Fildişi Sahilli stoper, 12 kez topla buluştu. 1 top kaptı, 3 top uzaklaştırdı. Girdiği tek ikili mücadeleden de galip ayrılan Cisse, 8 pasın tamamında isabet sağladı. Sosyal medyada bazı taraftarlar Cisse için, "Beşiktaş yeni transfer yapmış" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yeni sezonda kale mevkisinde rekabet büyük olacak. Siyah-beyazlı takımda rekabete katılacak isimlerden biri de Emre Bilgin olacak gibi görünüyor. Bilgin, Werder Bremen maçında konsantre görünümü ve kurtarışıyla güven verdi.

EMRE BİLGİN HIRSLI GÖRÜNÜYOR

Geçen sezon mecburi olarak kaleye geçtiği 3 maçta da başarılı bir performans sergileyen Emre Bilgin, siyah-beyazlıların Werder Bremen maçında şans buldu.

Haberin Devamı

GOLE İZİN VERMEDİ

Son 30 dakikada kaleyi devralan 18 yaşındaki eldiven çok konsantre ve hırslı göründü. 89. dakikada Fülkkrug'un arka direkte net bir kafa vuruşunda gole izin vermeyen Emre Bilgin dikkatleri de üstüne çekti.

GEÇEN SEZON DA İYİ SİNYALLER VERDİ

Bilindiği üzere Beşiktaş'ın şu anki kadrosunda Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Utku Yuvakuran ve Emre Bilgin bulunuyor. Emre Bilgin, geçen sezon 270 dakika süre almış ve 11 kurtarışa imza atmıştı.

Beşiktaşta herkes bu çocuğu konuşuyor Badra Cisse heyecanı