Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta defansa Emrecan Uzunhan, Weghorst'un yanına Muleka!

Beşiktaş'ta defansa Emrecan Uzunhan, Weghorst'un yanına Muleka!

Daha önce Cenk Tosun ve Weghorst transferlerini bitiren Beşiktaş, Muleka ile üçüncü forvet hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim defans hattına ise Emrecan Uzunhan alternatifini düşünüyor.

Beşiktaş'ta defansa Emrecan Uzunhan, Weghorst'un yanına Muleka!

Beşiktaş'ta Jackson Muleka için Standard Liege ile yürütülen pazarlıklar artık son aşamaya geldi. Siyah-beyazlılar, Burnley’in teklifini geri çeviren Kongolu oyuncuyla 4+1 yıllık sözleşme ve senelik ücret konusunda anlaşma sağladı.

Muleka’nın bonservisi için Standard Liege ile kıran kırana pazarlık yapan Beşiktaş, Belçika ekibiyle anlaşmaya çok yaklaştı. Buna göre siyah-beyazlı kulüp, 22 yaşındaki oyuncunun bonservisine karşılık Standard Liege’e bonuslarla birlikte 3.5 milyon euro ödeyecek.

Kulüplerin birkaç gün içinde resmi imzaları atması ve transferin tamamlanması bekleniyor. Teknik Direktör Valerien Ismael’in ısrarla istediği isimlerden biri olan Jackson Muleka resmi imzayı attıktan sonra Avusturya’ya giderek kampa dahil olacak.

Emrecan'la anlaşma sağlandı

Yerli stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, İstanbulspor’un başarılı oyuncusu Emrecan Uzunhan’ı kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emrecan transferi konusunda kişisel ilişkilerini kullanarak İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’nu ikna etmeyi başardı.

Beşiktaş’ın 21 yaşındaki oyuncu için sarı-siyahlı kulübe 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Kartal, Emrecan’ın gelecekteki olası satışı halinde bonservis bedelinin yüzde 50’sini de İstanbulspor’a verecek. Emrecan Uzunhan transferinin kısa süre içinde resmen açıklanacağı ifade edildi.

Beşiktaşta defansa Emrecan Uzunhan, Weghorstun yanına Muleka

Haberin Devamı