Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?

Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Siyah-beyazlı camiada Genesi ve Sergen Yalçın'ın isimleri yüksek sesle dile getiriliyor.

Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?

Beşiktaş’ta tüm gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Başkan Hasan Arat’ın yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba yeni teknik patronu belirlemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; siyah-beyazlılarda ön plana çıkan isimler Bruno Genesio ile Sergen Yalçın oldu. Başkan Hasan Arat geçtiğimiz hafta Fransa’da bir araya geldiği Bruno Genesio ile 1,5+1 yıllık sözleşme için el sıkışmıştı. Rennes’deki görevinden kısa süre önce ayrılan Genesio’nun Beşiktaş’ın teklifini prensipte kabul ettiği ancak ikili görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

Yabancı teknik adama ağırlık veren ve bu nedenle Bruno Genesio ile anlaşma zemini arayan siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın’ı göreve getirmeye de sıcak bakıyor. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Hatay maçından sonra yaptığı açıklamada Yalçın’ın adaylar arasında olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlılar, Beşiktaş’ı 3 sezon önce hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa taşıyan Yalçın’la kısa süre içinde masaya oturmaya hazırlanıyor. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Sergen Yalçın’la yapılacak görüşmeleri Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba’nın yürüteceği aktarıldı. Koşulların oluşması halinde Yalçın’la 1,5 yıllık sözleşme yapılacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta adaylar ikiye indi Genesio mu, Sergen Yalçın mı