Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş, Şenol Güneş ile yeniden doğdu, G.Saray ve F.Bahçe'yi solladı...

Beşiktaş, Şenol Güneş ile yeniden doğdu, G.Saray ve F.Bahçe'yi solladı...

Süper Lig'de 13 maçtır bileği bükülmeyen Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde büyük bir atak yaptı. Elde ettiği başarılı sonuçlarla ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olmayı başaran Güneş’li Kartal, yeni sezon için camiaya büyük umut verdi.

Beşiktaş, Şenol Güneş ile yeniden doğdu, G.Saray ve F.Bahçe'yi solladı...

Kara Kartal’da Valerien Ismael’le yolların ayrılması sonrasında takımın başına getirilen Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar’a önemli bir çıkış yaşattı. Şampiyonluk yarışından kafa olarak kopmuş olan takımda kısa sürede toparlanma yaratıp peş peşe derbi zaferleriyle Siyah-Beyazlılar’da ihtimalleri artıran Güneş, istediğini elde edemese de yeni sezon öncesinde umut verdi.

İKİNCİ YARININ EN İYİSİ

Beşiktaş, tecrübeli teknik adam yönetiminde yakaladığı önemli çıkışla 2022-23 sezonunun ikinci yarısında en çok puan toplayan takım oldu.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'Yİ GERİDE BIRAKTI

Kara Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı (biri ertelenen Antalyaspor maçı) 17 karşılaşmada sadece 1 kez kaybederken 3 beraberlik, 13 galibiyet aldığı bu seride 42 puan toplamayı başardı. Beşiktaş, bu performansıyla 15’er maç oynayan iki ezeli rakibi Galatasaray ve Fenerbahçe’yi geride bırakmayı başardı.

2.33 PUAN ORTALAMASI

Toplamda 74 puanı olan Kartal, bunların 41’ini yani yüzde 55’ini sezonun ikinci bölümünde topladı. Güneş, Beşiktaş ile 21 lig maçında 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi yaşarken 2.33 puan ortalaması yakaladı.

Haberin Devamı

ÖNCE 80 PUAN SONRA KONFERANS LİGİ

10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan selefi Valerien İsmael’in maç başı puan ortalaması ise 1.80’di. Güneş, ligde kalan 2 maçlarında Kasımpaşa ve Konyaspor’u da devirip sezonu 80 puanla kapatıp ardından Konferans Ligi için çalışmalara başlamayı hedefliyor.

Beşiktaş, Şenol Güneş ile yeniden doğdu, G.Saray ve F.Bahçeyi solladı...