Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı

Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı

Gökhan İnler Beşiktaş'la 1 yıllığına anlaştı. Sezon sonunda futbolu bırakacak. Beşiktaş - Napoli maçıyla jübile yapacak. Deneyimli isim gelecek sezon Beşiktaş Sportif Direktörü olarak görev yapacak.

Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı

Gökhan İnler Beşiktaş'la 1 yıllığına anlaştı. Sezon sonunda futbolu bırakacak. Beşiktaş - Napoli maçıyla jübile yapacak. Deneyimli isim gelecek sezon Beşiktaş Sportif Direktörü olarak görev yapacak.

Gökhan İnler transferinin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Daha önce de Beşiktaş forması giyen 39 yaşındaki futbolcu son olarak Adana Demirspor'da oynuyordu...

ADANA DEMİRSPOR'DAN AYRILDI

Ülkemizde Beşiktaş'ın ardından Başakşehir forması da giyen Gökhan İnler 3 sezondur Adana Demirspor'da oynuyordu. TFF 1. Lig'e Adana ekibine transfer olan Gökhan İnler 1. Lig'de şampiyonluk yaşayarak takımı Süper Lig'e taşımıştı.

4 AYRI TAKIMDA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Leicester City forması giydiği dönemde Premier Lig'de şampiyon olan Gökhan İnler 2016-2017 sezonunda Beşiktaş formasıyla şampiyonluğa ulaştı. Deneyimli orta saha 3 sezon forma giydiği Başakşehir'de ise 2020-2021 sezonunda şampiyon olan kadroda yer aldı. Gökhan İnler son şampiyonluğunu ise Adana Demirspor'la TFF 1. Lig'de yaşadı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE HAZIRLANIYOR

Haberin Devamı

Gökhan İnler, UEFA'nın MIP programına kabul edildi ve eğitimlerini tamamladıktan sonra sezon sonunda sportif direktör olarak göreve başlamayı hedefliyor.

Beşiktaş'a yeniden döneceği için çok mutlu olduğunu ifade eden İnler, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) şu açıklamaları yaptı:

"Beşiktaş'a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz" dedi.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Geçtiğimiz yıl YouTube kanalı SportBox'a konuşan Gökhan İnler, Türkiye U21'in 19 Mayıs 2006'da İskoçya'nın U21 takımına karşı oynadığı maçın kadrosunda yer aldığını söylemişti. Ancak İnler, Türkiye Milli Takımı serüveninin bir hayal kırıklığı olduğunu dile getirdi. O dönem Ümit Milli Takımı'na çağrıldığını ve orada kendini farklı hissettiğini ve teknik direktör Reha Kapsal ve antrenör Tolunay Kafkas'ın bir daha kendisini milli takıma çağırmadığına değindi. Orta saha oyuncusu, böylece Türkiye A Milli Takımı'nda oynama hayalinin gerçekleşmediğini açıkladı

Haberin Devamı

Beşiktaş Gökhan İnlerle anlaştı