Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti

Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti

Siyah-Beyazlılar'da Fenerbahçe derbisi sonrasında çıkan 5 kadro dışı kararı vardı. Bu 5 isimden 3'üyle yollar ayrıldı, Ghezzal affedildi, bir tek Vincent Aboubakar'ın durumu belirsizdi. Kamerunlu oyuncu için de planların değiştiği öğrenildi.

Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal affedilmişti. Eric Bailly, Villarreal'e transfer olurken Jean Onana da Marsilya'ya kiralanmıştı. Kara Kartal'da son olarak kadro dışılardan Valentin Rosier de Nice'e gönderilmişti. Bir tek kadro dışılardan Vincent Aboubakar için belirsizlik devam ediyordu.

Yeni karar alındı

Kamerunlu oyuncudan bonservis beklentisi olan Siyah-Beyazlı yönetim bir türlü istediği teklifi alamadı. Gol konusunda da sorun yaşayan Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için yeni bir karar alındı.

Takıma dönmesi bekleniyor

Şimdi ise bir sevindirici haber daha geldi. Gelen son haberlere göre Vincent Aboubakar’ın da takıma dönmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi. Kamerunlu futbolcunun, teknik direktör Fernando Santos ile bir görüşme yapacağı ve geleceği konusunda konuşacağı öğrenildi.

Astronomik teklif gelmezse...

32 yaşındaki oyuncunun da yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı bildirildi. Aboubakar’a, astronomik bir teklif ve maaş gelmemesi durumunda takımda devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Aboubakar için yeni karar Planlar bu kez değişti