Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 48 maçta 16 gol 7 asist! Beşiktaş'tan İspanyol orta sahaya 4 milyon euro

48 maçta 16 gol 7 asist! Beşiktaş'tan İspanyol orta sahaya 4 milyon euro

Orta saha bölgesini güçlendirmek için Coutinho gibi üstü düzey bir yıldızı gündemine alan Beşiktaş'ın 'B' planı İspanyol futbolcu Pep Biel.

48 maçta 16 gol 7 asist! Beşiktaş'tan İspanyol orta sahaya 4 milyon euro

Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk hedefliyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, Yunanistan temsilcisi Olympiakos’un yıldız futbolcusuna teklif yolladığı öğrenildi.

ATİBA HUTCHİNSON MİLLİ TAKIMDAN EMEKLİ OLACAK

Beşiktaş'ın formasını 2013 yılından bu yana giyen ve önceki günlerde siyah-beyazlılara veda eden deneyimli futbolcu Atiba Hutchinson, Kanada'nın ABD ile oynayacağı maçtan sonra emekli olacağını açıkladı. Atiba sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Güzel ülkemi 20 yıl temsil ettikten sonra artık kramponlarımı asma vaktim geldi. Her şey için teşekkürler Kanada" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ YENİ SEZONU 1 TEMMUZ’DA AÇACAK

Kartal’da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz’da başlıyor. Siyah-beyazlı takım, 9 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak. Yurt dışı kampı 9-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada 3-4 tane hazırlık maçı oynanacak. Yurt dışı kampının ardından çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçına 27 Temmuz’da çıkacak. Rövanş karşılaşması ise 3 Ağustos’ta oynanacak.

Haberin Devamı

PEP BİEL'E TEKLİF YAPILDI

Yunan gazeteci Nikos Kotsis'in edindiği bilgiye göre Beşiktaş, Olympiakos forması giyen Pep Biel için Yunan ekibine teklif gönderdi. Siyah-beyazlı ekip, İspanyol futbolcu için 4 milyon euroluk teklif yaptığı kaydedildi.

SEZON PERFORMANSI

Pep Biel, geride bıraktığımız sezon toplam 48 resmi karşılaşmaya çıktı. İspanyol futbolcu söz konusu maçlarda 16 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 7 kez gol pası verdi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

48 maçta 16 gol 7 asist Beşiktaştan İspanyol orta sahaya 4 milyon euro