Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor!

3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor!

Alex Teixeria ile yollarını ayıran Beşiktaş, İsviçreli futbolcu Christian Fassnacht ile anlaşmaya vardı.

3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor!

Yeni sezon sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan transferde gaza basıldı. Yıldız isim Kartal'a 'Evet' derken bonservis bedeli belli oldu. Öte yandan siya-beyazlı takımda kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı ile ilgili yol haritası belirlendi.

TEIXERIA İMZAYI ATTI

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Brezilyalı Alex Teixeria, Brezilya'ya geri döndü. Teixeira, ülkesinin takımlarından Vasco da Gama ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Rüya gerçek oldu! Alex Teixeira Brezilya'ya geri döndü ve Vasco da Gama forması giyecek!" ifadeleri yer aldı. Açıklamada, Brezilyalı oyuncuyla imzalanan sözleşmenin sezon sonuna kadar geçerli olacağı ve Teixeira'nın 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

SERDAR SAATÇI'YA AF YOK

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Serdar Saatçı, Viktoria Plzen maçının ardından kadro dışı bırakılmıştı. Maçın hemen ardından kadro dışı kararı açıklanırken, yönetim Serdar Saatçı'nın geleceğiyle ilgili kararını verdi. Futbolcunun teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dilediği ancak bunun yeterli olmadığı iddia edildi. Buna göre; Beşiktaş yönetimi sözleşme süresinin sonuna (Haziran 2023) kadar Serdar'ın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde takımdan ayrı olarak tek başına çalışmasını planlıyor.

PLZEN MAÇINDA TAM OLARAK NE OLMUŞTU?

72. dakikada oyuna dahil olan 19 yaşındaki stoperin kısa süredeki birkaç pozisyonda hareketsiz kalması sonrasında teknik direktör Valerien Ismael kenardan öğrencisine, "Hareketsiz oyuncu istemiyorum. Hareketsiz kalacaksan oyundan alayım, tempo istiyorum" şeklinde bağırdı. Serdar da sinirlenip, el kol hareketleri yapınca Fransız hoca genç oyuncuyu kenara aldı.

Haberin Devamı

GÖZLER FASSNACHT'A ÇEVRİLDİ

Yeni sezona güçlü bir şekilde girmeye hazırlanan Beşiktaş'ta gözler Christian Fassnacht transferine çevrildi. Siyah-beyazlılar bu transferde ciddi yol aldı.

ANLAŞMA TAMAM

Tecrübeli oyuncunun transferi için kulübü Young Boys'la görüşmelerini uzun süredir sürdüren Beşiktaş artık pazarlıklarda sona geldi. Siyah-Beyazlıların, İsviçre temsilcisiyle 3.5 milyon Euro bonservis konusunda el sıkıştığı, ödeme planı üzerinde görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

FUTBOLCU HABER BEKLİYOR

28 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş'a 'evet' dediği artık transferin resmileşmesini beklediği de gelen haberler arasında. Orta sahada birçok mevkide oynayabilen İsviçreli oyuncu Fassnacht'ın, 20 Temmuz'daki İspanya kampına yetiştirilmesi amaçlanıyor. Kariyerinde İsviçre dışına çıkmayan başarılı oyuncu 401 maçta 120 gol, 44 asistlik performans sergiledi.

3,5 milyon euroya anlaşma tamam Alex Teixerianın yerine geliyor