Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 2022 Dünya Kupası'nda Fas'ı devirmişti! Beşiktaş pazarın içinde

2022 Dünya Kupası'nda Fas'ı devirmişti! Beşiktaş pazarın içinde

Aboubakar'a alternatif bir forvet bakan Beşiktaş, Hırvatistan Milli Takım forması giyen Mislav Orsic için girişimlere başladı.

2022 Dünya Kupası'nda Fas'ı devirmişti! Beşiktaş pazarın içinde

Süper Lig'de 74 puanla 3. sırada bulunan ve bu sezon için şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş, ikincilik şansı için çalışmalarını sürdürüyor. Ligde en son Adana Demirspor'u 4-1'lik skorla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, bu galibiyet birlikte üst üste 6. maçını kazanmış oldu. Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte birçok oyuncuda kalitesini artırıp, Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alırken, başarılı teknik adam kısa bir sürede farkını ortaya koydu.

GEDSON AVRUPA'NIN GÖZDESİ OLDU

Gedson Fernandes'in bu performansı sonrası Avrupa'dan çok sayıda kulüp harekete geçerken, Serie A'dan Lazio'nun ardından Gedson Fernandes'le ilgili son iddia İtalyan basınından geldi. Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Napoli'nin 24 yaşındaki orta sahayı gündemine aldığı öğrenildi. Piotr Zielinski'nin takımdan ayrılma ihtimalini düşünen İtalya temsilcisinin böyle bir karar aldığı aktarıldı. Siyah-Beyazlı yönetim, Gedson için 25 milyon Euro istiyor.

BEŞİKTAŞ GÜNEŞ İLE BAMBAŞKA

Süper Lig'de son 13 maçında yenilgi yüzü görmeyen (11 galibiyet-2 beraberlik) Beşiktaş, teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in oturmasıyla adeta şaha kalkarken, Başarılı çalıştırıcının 12. haftada gelişiyle birlikte siyah beyazlı ekibin tüm çehresi değişti. Yaptığı sihirli dokunuşlarla tecrübesini gösteren Güneş, küstürülen oyuncuları da takıma yeniden kazandırdı. 70 yaşındaki teknik adamın ekibi, özellikle de ligin ikinci yarısında yakaladığı başarılı grafikle adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, bir yandan da yeni sezon için yoğun transfer mesaisi başladı. Bu doğrultuda Kartal, 3 isme imza attırmak için girişimlere başladı. İşte o isimler...

İLK İSİM CENK TOSUN

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi haline gelen ve daha önce de Siyah-beyazlı ekibin forması giymiş Cenk Tosun ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, attığı ve attırdığı gollerle opsiyonunu devreye alan Cenk'in kontratını yenileyecek. Otomatik uzayan sözleşmenin yerine 2 yıllık yeni mukavele yapılacak. Rakam, Cenk'in gelecek sezon normal şartlarda alacağı 18 milyon TL'nin üzerinde olacak. Ayrıca gol primi ve başarı bonusları da sözleşmede yer alacak. İki taraf arasındaki son görüşmenin hafta başında yapılacağı ve imzaların atılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

DİĞER İSİMLER MERT VE SALİH

Cenk'in ardından sıra Mert Günok'a gelecek. Yönetim, 1 yıl kontratı kalan 34 yaşındaki file bekçisine 2 yıllık yeni anlaşma önerdi. Milli eldivenin 1 milyon Euro seviyesinde yıllık ücrete imza atması bekleniyor. Salih Uçan ile de 2 yıllık mukavele uzatılacak. Yönetim, yeni sezon kampı başlamadan iç transferdeki sözleşme durumlarını noktalayacak.

ORSİC PAZARINDA KARTAL DA VAR

Adı Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Mislav Orsic'le Beşiktaş'ın da ilgilendiği ancak ilk tercih olmadığı belirtildi. Sol kanat arayışlarını sürdüren ve birçok isimle görüşen siyah-beyazlı kulübün, öncelik verdiği oyuncuyu transfer edemezse Hırvat yıldız için girişimde bulunacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın, 30 yaşındaki futbolcuyu Dinamo Zagreb döneminden bu yana takip ettiği gelen bilgiler arasında.

2022 Dünya Kupasında Fası devirmişti Beşiktaş pazarın içinde

Haberin Devamı