Gazete Vatan Logo
Başakşehir İki transfer bombası birden üçüncüsünün eli kulağında

İki transfer bombası birden üçüncüsünün eli kulağında

Konyaspor, Başakşehir'le sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Fredrik Gulbrandsen ve Gaziantep FK ile yollarını ayıran Muhammet Demir'le anlaşmaya vardı.

İki transfer bombası birden üçüncüsünün eli kulağında

Spor Toto Süper Lig için geri sayım başlarken takımlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer dönemi 8 Eylül Perşembe günü sona erecek. Kadrosuna takviye yapmak isteyen Süper Lig temsilcisi, iki yıldız isimle anlaşma sağladı.

GULBRANDSEN'LE ANLAŞMA TAMAM

Medipol Başakşehir'de oyuna sonradan dahil olup katkı yapmasıyla tanınan Fredrik Gulbrandsen, Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 29 maçta 5 gol, 2 asistlik performansla 7 gole katkı yaptı. 2019'da RB Salzburg'tan Başakşehir'e transfer olan yıldız futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sona erdi.

 

MUHAMMET DEMİR GAZİANTEP'TEN AYRILDI

Başakşehir, Gaziantep FK ile bir süredir ayrılık görüşmesi yaptığı Muhammet Demir ile her konuda anlaşma sağladı. Sezonun sona ermesiyle birlikte teknik direktör Erol Bulut ile problem yaşayan deneyimli golcü kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 32 maçta 6 kez fileleri havalandırdı.

KONYASPOR'DAN KALLON BOMBASI

Tarihinde 3. kez ülkemizi Avrupa’da temsil etmeye hazırlanan Konyaspor, transfer atağına kalktı. Transferin en hareketli takımı olarak dikkat çeken yeşil-beyazlılar, son olarak Cambur forması giyen kanat oyuncusu İssa Kallon’la anlaşmaya varmıştı. Hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Konyaspor, asıl bombaları ise bu hafta içerisinde patlatacak.

KONYASPOR İKİ GOLCÜYLE DE ANLAŞMAYA VARDI

Haberin Devamı

Fanatik'te yer alan habere göre; teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda hedeflediği isimlerle görüşmelerine devam eden Konyaspor, forvet için Gaziantep FK’dan Muhammet Demir ve Başakşehir’le sözleşmesi sona eren Gulbrandsen’le her konuda anlaşmaya vardı. İki oyuncunun da bu hafta içerisinde imzaları atması bekleniyor.

ABDÜLKERİM BARDAKCI'NIN YERİNE PEREZ GELİYOR

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transfer olmasıyla birlikte stoper pozisyonuna da takviye yapmak zorunda kalan yeşil-beyazlılarda, bu bölge için ise en öne çıkan oyuncu Giresunspor’un defans oyuncusu Perez. İki kulüp idarecileri bu transfer için temaslarını sıklaştırmış durumda. Konyaspor en kısa sürede 3 imzayı da atıp, 12 transferle yeni sezona en hazır takım olarak girmek istiyor.

İki transfer bombası birden üçüncüsünün eli kulağında

Haberin Devamı