Gazete Vatan Logo
Süper Lig Artık son aşamaya gelindi! Borini için bir teklif daha

Artık son aşamaya gelindi! Borini için bir teklif daha

Adı sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan İtalyan yıldız Fabio Borini için Beşiktaş son aşamaya geldi.

Artık son aşamaya gelindi! Borini için bir teklif daha

Türkiye'de 12 Ocak'ta başlayan transfer dönemi 8 Şubar'ta sona erecek. Transfer penceresinin kapanmasına sayılı günler kala Süper Lig ekipleri resmi hamleler yapmaya başladı. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

NORVEÇ BASINI DUYURDU

Norveç basını, Ola Brynhildsen konusunda Trabzonspor’un ısrarının devam ettiğini yazdı. Molde forması giyen Ola Brynhildsen, 2 senedir gündemde. Norveç basını, geçtiğimiz hafta Trabzonspor’un satın alma opsiyonlu olarak 3.5 milyon Euro’luk bir teklif yaptığını yazmıştı. Bu rakamın Molde tarafından yetersiz bulunduğu vurgulanırken, TV2’de yer alan yeni haberde, bordo mavililerin bir kez daha kapıyı çalacağı belirtildi.

Kulübüyle 1.5 sene kontratı kalan 23 yaşındaki yıldız isim, hem forvette hem de kanatlarda görev yapıyor. Haberde, Türkiye’de transfer döneminin 8 Şubat’ta sona erdiği hafta içinde yeniden görüşme olacağı vurgulandı.

BORINI İÇİN YENİ TEKLİF

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda kanat hattını güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş,son olarak Karagümrük’ün yıldız ismi Fabio Borini için harekete geçmişti. 31 yaşındaki futbolcu için İstanbul temsilcisiyle görüşmelerde bulunan idareciler, yoğun pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu konusunda 2 milyon Euro’luk talebi bulunan Karagümrük’e 1 milyon Euro teklif eden idareciler, rakam konusunda orta noktayı bulamayınca Beşiktaş’tan yeni bir atak geldi. Siyah-Beyazlılar, Borini için Karagümrük’e Kevin N’Koudou artı bir miktar para teklif etti. (Fanatik)

GALATASARAY'A 60 MİLYON EUROLUK OYUNCU

Fanatik'te yer alan habere göre; Orta saha kurgusunda Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi yıldızlar bulunan Galatasaray, bir bomba daha patlatmak için harekete geçti. Süper Lig devinin Liverpool'da forma giyen Naby Keita'nın peşine düştüğü belirtildi.

Galatasaray kurmaylarının oyuncunun kontratının sezon sonunda bitecek olması nedeniyle elini çabuk tutmak istediği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Liverpool'a kiralama önerisinde bulunmaya hazırlandığı aktarıldı. Liverpool'un ikna edilmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi.

Artık son aşamaya gelindi Borini için bir teklif daha


Haberin Devamı