Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Antalyaspor'dan 5.transfer! Tam bir asist canavarı

Antalyaspor'dan 5.transfer! Tam bir asist canavarı

Daha önce Alperen Uysal, Soner Aydoğdu, Ömer Toprak ve Larsson'u renklerine bağlayan Antalyaspor, Zinedine Ferhat'la anlaşmaya vardı.

Antalyaspor'dan 5.transfer! Tam bir asist canavarı

Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig ekibi Antalyaspor'un 30 Haziran'da serbest kalan oyuncuyu renklerine katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

4 TRANSFER YAPILDI

Antalyaspor yeni sezon için 4 transfer gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi bu futbolcular için bonservis bedeli ödemedi. Takıma katılan bu futbolcular Alperen Uysal, Soner Aydoğdu, Ömer Toprak ve Sam Larsson oldu.

Bu süreçte 6 oyuncu takımdan ayrıldı. Alassane Ndao, Naldo, Bahadır Öztürk, Mustafa Acar, Cengiz Demir ve Harun Alpsoy, Akdeniz ekibine veda etti.

NURİ ŞAHİN'İN YENİ HEDEFİ

Fransız basınından L'Equipe'in Nimes ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Cezayirli orta saha oyuncusu Zinedine Ferhat, teknik direktör Nuri Şahin'in yeni hedefi oldu.

29 Yaşındaki oyuncuya Antalyaspor'un ardından Alanyaspor da talip oldu. İki takım arasında transfer yarışı yaşanmasına rağmen Nuri Şahin'in, Zinedine Ferhat'ı takıma katmak için oldukça uğraş verdiği öğrenildi.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Geçtiğimiz sezonda sadece 14 maçta forma giyen Zinedine Ferhat, çıktığı bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi.

Haberin Devamı

Academie FAF'da yetişen oyuncu USM Algere'ye bonservis bedeli olmadan transfer oldu. Ardından bedelsiz şekilde AC Le Havre'nin yolunu tuttu. Güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olan Zinedine Ferhat bonservisini elinde bulunduruyor.

Antalyaspordan 5.transfer Tam bir asist canavarı