Gazete Vatan Logo
Adana DemirSpor Montella Balotelli ile tartıştı Avrupa basını sallandı! 'Başka şeyler söyletiyor'

Montella Balotelli ile tartıştı Avrupa basını sallandı! 'Başka şeyler söyletiyor'

Dün akşam evinde Ümraniyespor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'da Montella-Balotelli tartışması Avrupa basınında da geniş olarak yer aldı. İşte Tuttusport, Dello sport ve Football İtalia'nın o manşetleri...

Montella Balotelli ile tartıştı Avrupa basını sallandı! 'Başka şeyler söyletiyor'

Adana Demirspor'da Mario Balotelli krizi sürüyor. Adana Demirspor'un Ümraniyespor'u sahasında 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Balotelli ve Montella arasında büyük bir tartışma yaşandı. Adı transfer sürecinde birçok takımla anılan Balotelli'nin Montella ile tartışması Avrupa basınında geniş yankı buldu. İşte ayrıntılar...

TRANSFER BİLMECESİ

Adana Demirspor'da Balotelli krizi günden güne büyüyor. Yaz transfer döneminde birçok Avrupa kulübü ile adı anılan İtalyan yıldızın transferinde henüz resmi bir gelişme yaşanmadı. İsviçre'nin Sion ekibi Balotelli ile ilgilenen takımlar arasında yer alıyor. İsviçre temsilcisinin sportif direktörü Barthelemy Constantin, transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Barthelemy, "Transfer dönemi Ağustos ayının sonuna kadar devam ediyor. Ne olduğunu görüyoruz ve takım için en iyileri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Balotelli konusunda netleşen bir şey yok, sorun olmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Balotelli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf da kafaları karıştırdı. Yıldız futbolcu, masaj yapılmakta olan bacağının fotoğrafını yayınlayıp kırık kalp emojisi koydu. Bunun sakatlık mı yoksa moral bozukluğu kırgınlık mı olduğu net olarak anlaşılamadı.

Geçtiğimiz sezonun başında Monza'dan Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, Mavi Şimşekler ile 33 karşılaşmada görev aldı. 19 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran İtalyan yıldız, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

MURAT SANCAK: 4 MİLYON EURO'YU GETİREN ALIR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından Balotelli hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Murat Sancak, Balotelli hakkında şu ifadeleri kullanmıştı;

“Balotelli normalde sakat. Ancak gidecekse de gitsin. Bir Balotelli gider başka Balotelli gelir. Onun yerine Dzyuba’yı aldık, 3 tane santrforumuz var. Parayı veren düdüğü çalar, parayı getirecekse Fenerbahçe ya da Galatasaray da alabilir. Fenerbahçe ve Galatasaray’a sesleniyorum. Balotelli’yi çok istiyorlarsa 4 milyon Euro’yu verip alıp gitsinler. Bende pazarlık yok. 4 milyon Euro’yu bankaya yatıran alır. Tekliflere açığım. 4 verdikten sonra yok diyemem zaten. Serbest kalma maddesi var.”

BALOTELLI-MONTELLA TARTIŞMASI

Haberin Devamı

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde Ümraniyespor'u 1-0 yendi. Hakemin son düdüğüyle birlikte Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella sahaya girerek, Mario Balotelli'nin üzerine yürüyüp bağırarak tartıştı. İkilinin tartışmasını engellemek için futbolcular ve Montella'nın yardımcıları araya girdi. Mario Balotelli'yi daha sonra Asbaşkan Metin Korkmaz soyunma odasına götürdü. Daha sonra taraftarlar Vincenzo Montella'yı tribünlere çağırarak üçlü çektirdi.

MONTELLA'DAN BALOTELLİ AÇIKLAMASI

Balotelli ile maç sonu tartışmaları hakkında konuşan Montella, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeyler de söyletiyor ama benim için orada bitmiştir olay” ifadelerini kullandı.

AVRUPA BASININDA GENİŞ YANKI BULDU

Mario Balotelli ile Vincenzo Montella arasındaki tartışma başta İtalyan basını olmak üzere Avrupa'da geniş yankı buldu. Portekiz'den A Bola, "Olağandışı! Görüntülere göre İtalyan forvetin teknik direktöre kendisini çileden çıkaran bir şey söylediği dikkat çekiyor. Hatta durumun başka boyutlara ulaşmasını engellemek için diğer personelin müdahalesi bile gerekti." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, "Balotelli ve Montella arasında çok sert kavga" başlığını kullandı. Haberde "Türkiye Süper Ligi'nin 4. haftasında Ümraniyespor'u mağlup etmesine rağmen Adana Demirspor'da tansiyon yüksek. Maçın sonunda teknik direktör Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasındaki tartışma her şeyi belli ediyor." denildi.

"SANSASYONEL TARTIŞMA"

İtalya'dan Tuttosport ise "Türkiye'de Balotelli ve Montella arasında sansayonel tartışma" başlığını okuyucularına aktardı. Haberin detayında ise "Mario Balotelli ve Vincenzo Montella arasında yaygara koparan tartışma. Adana Demirspor'un santraforu ve teknik direktörü Ümraniyespor maçının ardından Kavgayı neyin tetiklediğini anlamak zor. Yeni Adana Stadı'nın içinde çekilen görüntülerden Montella'nın Balotelli'ye söylediği bir sözün ardından tartışmanın başladığı görülüyor." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Corriere dello Sport, "Balotelli, Montella ile tartıştı" başlığını kullandı. Haberde "Balotelli ve Montella arasında gergin anlar. Kavganın temelinde Montella'nın oyuncuya söylediği birkaç sözün olduğu tahmin ediliyor." denildi.

"ÇİRKİN KAVGA"

Football Italia, Montella'nın maç sonunda kendini Balotelli ile çirkin bir kavganın içinde bulduğunu ifade etti. Haberde "Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası çirkin bir kavgada kendini buldu. Balotelli ile arasında fiziksel müdaheleye varan bir tartışma yaşandı. Balotelli, Montella uzaklaşırken görünüşe göre bir şeyler söyledi ve ardından koç dönerek forvet oyuncusuna saldırdı. Tartışma personellerin araya girmesiyle büyümeden önlendi." ifadeleri kullanıldı.

Tuttomercato, "Montella ve Balotelli arasındaki sıcak çatışma" başlığını kullandı. Tuttomercato'nun okuyucularına aktardığı haberinde "Adana Demirspor-Ümraniyespor maçının ardından Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasında gergin anlar yaşandı. İki isim çekilen görüntülere göre oldukça hararetli bir tartışmanın kahramanları oldular. Tartışmanın nedeni henüz belli değil ama Balotelli'nin Montella'ya söylediği bir cümlenin sonrasında tartışmanın başladığı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi. (Milliyet)

Montella Balotelli ile tartıştı Avrupa basını sallandı Başka şeyler söyletiyor