Gazete Vatan Logo
Futbol PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi PSG Juventus maçı kadrosu belli oldu mu?

PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi PSG Juventus maçı kadrosu belli oldu mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor! Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda bu akşam Paris Saint Germain (PSG) Juventus karşı karşıya geliyor. Yıldızlar kadrosunu bir araya getirecek PSG Juventus maçının detayları futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi PSG Juventus maçı kadrosu belli oldu mu? İşte PSG Juventus maçı saati ve kanalı!

PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi PSG Juventus maçı kadrosu  belli oldu mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi iki dev takımın mücadelesine sahne olacak! Şampiyonlar Ligi grup maçları PSG Juventus maçıyla balıyor. İki futbol devi Pogba, Di Maria ve Chiesa'lı Juventus, Messi, Neymar ve Mbappe'li yıldız karmalarından oluşan oyuncu kadrosuyla futbol şöleni yaşatacak. Peki, PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi PSG Juventus maçı kadrosu belli oldu mu? İşte PSG Juventus maçı saati ve kanalı!

PSG JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında PSG kendi sahasında Juventus'u ağırlayacak. Mücadele saat 22.00'da başlayacak. Mücadele Exxen dijital platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Angel Di Maria, bu karşılaşmada PSG filelerini havalandırması halinde Juventus formasıyla çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında gol atan en yaşlı oyuncu olacak.