Gazete Vatan Logo
Futbol Mario Balotelli Yunus Akgün olayı ne? Balotelli Yunus Akgün kavgası ne?

Mario Balotelli Yunus Akgün olayı ne? Balotelli Yunus Akgün kavgası ne?

Mario Balotelli Yunus Akgün olayı gündemden düşmüyor. Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ile Yunus Akgün'ün kavga ettiği ve İtalyan oyuncunun, takım arkadaşını dövdüğü iddia edilmişti. Kulüp başkanı Murat Sancak'tan açıklama geldi. Futbolseverler, Mario Balotelli Yunus Akgün olayı ne? Balotelli Yunus Akgün kavgası ne? sorularını araştırıyor. Peki, Balotelli kovuldu mu? Mario Balotelli Yunus Akgün arasında ne oldu? Balotelli Yunus Akgün'ü dövdü mü? İşte tüm detaylar…

Mario Balotelli Yunus Akgün olayı ne? Balotelli Yunus Akgün kavgası ne?

Futbolda Mario Balotelli Yunus Akgün olayı gündemde! Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ile Yunus Akgün'ün kavga ettiği, Balotelli’nin takım arkadaşı Yunus Akgün'ü dövdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Adana Demirspor Kulüp başkanı Murat Sancak’tan açıklama geldi. Peki, Mario Balotelli Yunus Akgün olayı ne? Balotelli Yunus Akgün kavgası ne? Balotelli kovuldu mu? Mario Balotelli Yunus Akgün arasında ne oldu? Balotelli Yunus Akgün'ü dövdü mü? İşte detaylar…

MARİO BALOTELLİ YUNUS AKGÜN OLAYI NE?

Adana Demirspor’da Mario Balotelli ile Yunus Akgün’ün kavga ettiği iddia edildi. Tesislerde İtalyan futbolcunun takım arkadaşını dövdüğü ve bonservisi Galatasaray’da olan genç oyuncunun yüzünün kanlar içinde kaldığı belirtildi.

BALOTELLİ YUNUS AKGÜN'Ü DÖVDÜ MÜ?

Adana Demirspor'da Mario Balotelli'nin, takım arkadaşı Yunus Akgün'ü dövdüğü ve "Mavi-Şimşekler"in Balotelli'yi takımdan gönderme kararı aldığı iddiaları sonrası Adana Demirspor'dan yalanlama geldi. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey mümkün değil. Mario Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular." dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Murat Sancak sosyal medya hesabından Yunus Akgün ile canlı yayın yaparak genç oyuncudan yüzünü göstermesini istedi. Genç oyuncunun yüzünden herhangi bir darp izi olmadığı görülürken, başkan Sancak iki oyuncudan birlikte fotoğraf çektirmelerini istedi. Ayrıca sezon boyunca saha içerisinde samimi oldukları gözlenen ikili, sosyal medya platformu Instagram’dan birbirlerini takip etmeyi bıraktı.