Gazete Vatan Logo
İtalya Zeki Çelik'li Roma şov yaptı Rıdvan Yılmaz parmak ısırttı

Zeki Çelik'li Roma şov yaptı Rıdvan Yılmaz parmak ısırttı

Dün akşam evinde Monza ile karşı karşıya gelen Zeki Çelik'li Roma dişli rakibini 3-0'la geçerken, Türkiye'yi yurtdışında temsil eden bir başka yıldız futbolcumuz Rıdvan Yılmaz ise Glasgow Rangers - Queen South maçına damga vurdu.

Zeki Çelik'li Roma şov yaptı Rıdvan Yılmaz parmak ısırttı

İtalya Serie A'da Roma, sahasında Monza ile karşı karşıya geldi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0'lık skorla kazandı.

Bu sonuçla Roma, puanını 10 yaptı ve liderliğe yükseldi. İtalya Serie A'nın 5. haftasında Roma deplasmanda Udinese'nin konuğu olacak. Monza ise sahasında Atalanta'yı ağırlayacak.

DYBALA'DAN DUBLE

Karşılaşmada Roma'nın gollerini 18. ve 39. dakikada sezon başından Juventus'dan transfer edilen Paulo Dybala kaydederken, son gol 61. dakikada Ibanez'den geldi.

ZEKİ ÇELİK 90 DAKİKA OYNADI

Ayrıca Roma'da forma giyen milli oyuncumuz Zeki Çelik mücadelede 90 dakika forma giydi.

BELOTTİ OYUNA GİRDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelen ve Roma'ya transfer olan Andrea Belotti, 80. dakikada Abraham'ın yerine oyuna dahil oldu. Torino'yla sözleşmesi biten İtalyan forvet, bonservis bedelsiz Roma ile sözleşme imzaladı. 2023 yazına kadar yeni takımıyla sözleşme imzalayan Belotti, 11 numaralı formayı terletecek.

İtalyan forvet ilk açıklamasında; "Roma'nın hedefleri inanılmaz büyüledi. Kariyerimde gelişmeye devam etmek istiyorum. Taraftarlarımızın önünde çıkmak için sabırsızlanıyorum." demişti.

Haberin Devamı

Roma Futbol Direktörü Tiago Pinto ise; "Andrea Belotti'nin Roma'yı seçmedeki kararlılığı hepimizi etkiledi. Bu yeni maceraya başlayabildiğimiz için gerçekten mutluyuz." sözlerini sarf etmişti.

RIDVAN YILMAZ ŞOV YAPTI

İskoçya Lig Kupası ikinci tur maçında Glasgow Rangers kendi evinde Queen South'u konuk etti. Ibrox Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 3-1 kazanan ev sahibi takım bir üst tura yükseldi.

SCOTT ARFIELD İKİ GOL ATTI

Rangers'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Robbie Ure, 24 ve 86. dakikada Scott Arfield kaydetti. Queen South'un tek golü 17. dakikada Lee Connelly'den geldi. Beşiktaş'tan İskoç devine transfer olan Rıdvan Yılmaz ilk asistine imza attı. Milli futbolcunun sol kanattan yerden pasında Scott Arfield topu filelerle buluşturdu.

6.5 MİLYON EURO + BONUS BONSERVİS BEDELİ KAZANDIRDI

Rangers'a imza atarken, altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a 6.5 milyon euro artı bonus bonservis bedeli kazandıran Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. Genç futbolcu bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Rıdvan 4 maçta ise sarı kart gördü.

Zeki Çelikli Roma şov yaptı Rıdvan Yılmaz parmak ısırttı

Haberin Devamı