Gazete Vatan Logo
İspanya Enes Ünal forma açtı Tolga Ciğerci gözyaşlarını tutamadı

Enes Ünal forma açtı Tolga Ciğerci gözyaşlarını tutamadı

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciasının ardından "LaLiga, tüm kulüpleri ve İspanya futbol topluluğu ile birlikte Türkiye ve Suriye'nin yanında. İspanya'da düzenlenen bağış kampanyasına herkesi çağırıyoruz" paylaşımında bulunan Enes Ünal büyük dikkat çekerken Herta Berlin forması giyen Tolga Ciğerci'nin ise gözyaşlarını tutamaması ise sporseverlere duygu dolu anlar yaşattı.

Enes Ünal forma açtı Tolga Ciğerci gözyaşlarını tutamadı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi Türkiye'yi derinden etkiledi. Milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği İspanya La Liga ekibi Getafe, Rayo Vallecano ile kozlarını paylaştı. Getafe, seremoniye Türkiye ve Suriye'ye destek mesajı veren tişörtlerle çıktı. Maçta golünü atan Ünal, Türkiye'yi bir kez daha unutmadı. Öte yandan Hertha Berlin forması giyen bir diğer milli futbolcu Tolga Ciğerci de depremzedeleri unutmadı.

Seremoniye çıkan Getafe'nin tişörtlerindeki yazan yazı, "Türkiye ve Suriye için dayanışma" şeklindeydi.

ENES ATTI, TÜRKİYE'Yİ UNUTMADI

Getafe forması giyen milli futbolcumuz Enes Ünal, Vallecano maçında skoru 1-1 yapan golü attıktan sonra yedek kulübesine koştu ve İngilizce olarak "Türkiye ve Suriye için dua edin" yazan bir forma açtı.

Milli futbolcu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Enes Ünal, "Kariyerimin en zor maçıydı. Bu kadar çok insanın etkilendiğini görmek çok zordu" ifadelerini kullandı.

TOLGA CİĞERCİ DE DESTEK VERDİ

Hertha Berlin forması giyen Tolga Ciğerci, Borussia Mönchengladbach maçı öncesi üzerinde 'Başın sağ olsun Türkiyem' yazılı tişörtle sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Müsabaka öncesinde depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Ciğerci, saygı duruşu sırasında da Türk bayrağı açtı.

Bungesliga ekibi Hertha Berlin, sosyal medyadan paylaştığı gönderide şu sözlere yer verdi:

"Düşüncelerimiz, Türkiye ve Suriye'deki depremden etkilenen herkesle birlikte. Biz sizin yanınızdayız."

ENES ÜNAL, KONUŞMUŞTU

İspanyol ekibi Getafe, sosyal medya hesabından milli oyuncu Enes Ünal'lı bir video paylaşarak, "LaLiga, tüm kulüpleri ve İspanya futbol topluluğu ile birlikte Türkiye ve Suriye'nin yanında. İspanya'da düzenlenen bağış kampanyasına herkesi çağırıyoruz" açıklamasında bulundu.