Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray'ın rakiplerini canlı takip et! Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın hangi kanalda?

Galatasaray'ın rakiplerini canlı takip et! Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle! UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2023 kura çekimi bu akşam yapılıyor. 32 takımın katılacağı gruplarda temsilcimiz Galatasaray'da yer alacak. Fubolseverlerin merakla beklediği kura çekimi sonrası Şampiyonlar Ligi grupları belli olacak. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın nasıl izlenir, hangi kanalda?

Galatasaray'ın rakiplerini canlı takip et! Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor. Galatasaray'ın da içinde bulunduğu 32 takımın yer alacağı dünyanın en büyük organizasyonunda gruplar bu akşam belli oluyor. 17'inci kez devler ligi gruplarında mücadele edecek olan temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri de bu akşam yazılacak. Futbolun en büyük heyecanlarından birisi olan Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle linki haberimzide.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE TIKLAYINIZ

Fransa'nın Monaco kentinde yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimi 31 Ağustos 2023 Perşembe akşamı saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray'ın grubu ve rakiplerinin belli olacağı canlı yayın tv8,5 ekranlarında canlı yayınlanacak.

İŞTE 2023-2024 ŞAMPİYONLAR LİGİ TORBALARI

1. Pot: Manchester City, Barcelona, Napoli, Bayern Münih, Benfica, PSG, Sevilla, Feyenoord

2. Pot: Manchester United, Real Madrid, BVB, Inter, Porto, Atletico, Arsenal, Leipzig

3. Pot: Milan, Salzburg, Kızılyıldız, Shakhtar Donetsk, Braga, Lazio, PSV, Kopenhag

4. Pot: Galatasaray, Newcastle Utd., Real Sociedad, Lens, Union Berlin, Celtic, Young Boys, Antwerp

Haberin Devamı

GRUP TORBALARI NASIL OLUŞTURULACAK?

Kulüpler, 2023 UEFA kulüp katsayılarına göre 4 torbaya yerleştirilecek. 2022-23 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile 2022-23 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu ve 2022 UEFA ülkeler sıralamasına göre ilk 6 ülkenin lig şampiyonları 1. torbayı oluşturacak.

Diğer takımlar, 2022 UEFA takım katsayıları'na göre 2. , 3. ve 4. torbalara ayrılacak. Aynı ülke takımları aynı grupta yer almayıp, aynı tarih veya aynı saatlere maçları denk getirilmeyecek.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk grup maçları 19 Eylül'de oynanacak. Son grup maçları ise 13 Aralık 2023'te yapılacak. Bu aşamada 32 takım gruplarda ilk iki sırayı almak için mücadele edecek.

Gruplarını üçüncü sırada bitiren takımlar 2023-24 UEFA Avrupa Ligi eleme aşaması play-off turuna dahil olurken, sonuncu bitirenler ise Avrupa kupalarına veda edecek.