Gazete Vatan Logo
Fransa 5.75 milyon euro'ya aldılar en az iki katına satacaklar!

5.75 milyon euro'ya aldılar en az iki katına satacaklar!

Galatasaray'ın 5.75 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Nantes'a sattığı Mostafa Mohamed'in Premier Lig'e gideceği ortaya çıktı.

5.75 milyon euro'ya aldılar en az iki katına satacaklar!

Nantes'ın, geçen sezon Galatasaray'dan kiraladığı ve geçtiğimiz günlerde bonservisini aldığı Mostafa Mohamed için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Mısırlı futbolcu için Premier Lig ekibinin harekete geçtiği öğrenildi.

20-21 ve 21-22 sezonlarında Galatasaray forması giyen Mostafa Mohamed, Aslan ile 58 maçta sahaya çıktı. 17 kez rakip fileleri havalandıran santrfor, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

NANTES, BONSERVİSİNİ ALDI

Nantes, Mostafa Mohamed'i geçen sene Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Fransız kulüp, Sarı-Kırmızılılar ile yapılan anlaşmada yer alan opsiyon maddesini kullanarak, 5.75 milyon Euro karşılığında golcü oyuncunun bonservisini aldı.

MOHAMED İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Geçtiğimiz günlerde Mohamed'in satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıklayan Nantes, Mısırlı futbolcu ile kontrat imzaladı. Fransızlar, genç santrfor ile yapılan anlaşmanın 4 yıllık olduğunu duyurdu.

KULÜPTEN AYRILABİLİR

Foot Mercato'da yer alan habere göre, Mısırlı golcünün Premier Lig için Nantes'tan kulüpten ayrılabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Haberin detayında, Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'ın Mostafa Mohamed ile ilgilendiği öğrenildi. Premier Lig'in 25 yaşındaki futbolcunun ilgisini çekebilecek bir macera olduğu vurgulandı.

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Öte yandan Sheffield United'ın bu transfer için Lille ile rekabet halinde olduğu ifade edildi. Nantes'ın ise bonservisini yeni aldığı golcü futbolcudan hemen vazgeçme düşüncesinin olmadığı öne sürüldü

GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Mostafa Mohamed, Nantes ile geride kalan sezonda toplam 51 resmi karşılaşmaya çıktı. Mısırlı futbolcu söz konusu maçlarda 11 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

5.75 milyon euroya aldılar en az iki katına satacaklar