Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta hangi, kanalda? Fenerbahçe Karagümrük muhtemel 11’ler!

Fenerbahçe Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta hangi, kanalda? Fenerbahçe Karagümrük muhtemel 11’ler!

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Lacivertliler, 3 puanı alması durumunda, Konyaspor maçının sonucuna bakmaksızın hem ikinciliği elde edecek. Futbolseverler, Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler…

Fenerbahçe Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta hangi, kanalda? Fenerbahçe Karagümrük muhtemel 11’ler!

Süper Lig'in heyecanı devam ediyor. Süper Lig'de 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile kozalarını paylaşacak. Fenerbahçe, Karagümrük maçında 3 puanı alması durumunda, ikinciliği elde edecek. 5 maçtır kaybetmeyen Karagümrük zorlu Fenerbahçe  deplasmanda puan peşinde olacak. Peki, Fenerbahçe Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta hangi, kanalda? Fenerbahçe Karagümrük muhtemel 11’ler!

FENERBAHÇE - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı 19.00'da başlayacak. Maçı, Halil Umut Meler yönetecek. Maç  beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE - FATİH KARAGÜMRÜK MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Gustavo, Zajc, İrfan Can, Valencia, Rossi, Serdar Dursun

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Burak, Luckassen, Caner, Biglia, Jimmy Durmaz, Ahmed Musa, Emre Mor, Borini, Pesic

VOLKAN DEMİREL İÇİN BİR İLK

Fatih Karagümrük’te ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Volkan Demirel, yıllarca kalesini koruduğu ve efsane haline geldiği Kadıköy’e, ilk kez rakip olarak çıkacak. Son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karagümrük’te Demirel, “Doğduğum, büyüdüğüm; Fenerbahçeli Volkan olmama sebebiyet veren bir camiaya karşı, ilk defa büyüdüğüm evimde, rakip olacağım. İnşallah hem onlar adına hem de bizim adımıza güzel bir maç olur” dedi.

Haberin Devamı