Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri ve kadroları!

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri ve kadroları!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. Süper Lig’te heyecan devam ederken Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Adana Demirspor'u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi play off rövanş mücadelesine moral depolamak isteyen Fenerbahçe, Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Her iki takımın taraftarları maçın yayın saatini ve kanalını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri ve kadroları!

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri ve kadroları!

Süper Lig’te nefesler tutuldu! Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında Austria Wien'i deplasmanda mağlup eden sarı-lacivertli takım, Süper Lig’te Adana Demirspor’u yenerek moral depolamak istiyor. Taraftar Fenerbahçe Adana Demirspor maçının canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri ve kadroları!

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı 22 Ağustos Pazartesi günü saat 21:45'te beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.