Gazete Vatan Logo
Futbol Erden Timur onun için 'Galatasaray'ın çocuğuyum dedi bizden yüksek maaş istedi' demişti... İşte yeni adresi

Erden Timur onun için 'Galatasaray'ın çocuğuyum dedi bizden yüksek maaş istedi' demişti... İşte yeni adresi

Transfer döneminde adı sık sık Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan Belçikalı stoper Jason Denayer Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'la anlaşmaya varmak üzere.

Erden Timur onun için 'Galatasaray'ın çocuğuyum dedi bizden yüksek maaş istedi' demişti... İşte yeni adresi

Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Galatasaray, geride bıraktığımız yaz transfer dönemine damga vurdu.

YILDIZ TRANSFERLERİ ARKA ARKAYA GELDİ

Siyah beyazlı ekip Wout Weghorts ve Dele Alli transferleriyle kadrosuna büyük bir güç katarken, Galatasaray'ın Dries Mertens ve Mauro Icardi hamleleri Avrupa'da ve dünyada büyük ses getirdi.

SÜRPRİZ GELİŞME

Öte yandan iki takımında bu yaz karşı karşıya geldiği isimlerden birisi Jason Denayer'di. Belçikalı stoper için iki dev yoğun çaba harcarken mutlu sona ulaşan olmamıştı. Denayer ise kendisine Süper Lig dışında henüz kulüp bulamadı. Halihazırda serbest konumda bulunan oyuncu için önemli bir gelişme yaşandı.

DENAYER, PREMİER LİG'E DOĞRU

İngiliz basınından TEAMTalk'ın haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton Belçikalı stoper için harekete geçti. 27 yaşındaki futbolcuyla el sıkışılması durumunda serbest statüsünde olması sebebiyle direkt olarak takıma katılabilecek.

BEŞİKTAŞ MAAŞ KONUSUNDA ANLAŞAMADI

Haberin detayında menajer Bruno Lage'nin takımının uzun süredir görüşme halinde olduğu da kaydedildi. Beşiktaş da uzun süren görüşmeler gerçekleştirmiş ancak oyuncunun maaşı konusunda mutabakata varamamıştı. Oyuncu her ne kadar istediği maaşta 1 milyon Euro indirime gitse de yine de bir anlaşma gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

ESKİ TAKIMIYLA DA ANLAŞAMADI

Öte yandan oyuncunun eski takımı Galatasaray'da, sarı kırmızılı formayla daha önce şampiyonluk yaşayan oyuncu için kolları sıvamıştı. Burada da bir anlaşma ortamı oluşmadı.

DÜNYA KUPASI DETAYI

Öte yandan oyuncu ise bir an önce bir takımla anlaşarak form tutmak istiyor. Nitekim 2022 Dünya Kupası'nda mücadele edecek önemli takımlardan birisi olan Belçika'nın da şuanda savunmadaki en önemli kozlarından birisi durumunda. Taliplerin ise elini çabuk tutması gerekiyor. Şayet Belçika turnuvada önemli bir başarı kaydederse ve Denayer savunma hattında etkili bir performans sergilerse talipleri daha da artabilir. 27 yaşındaki oyuncu piyasa değerini ise ciddi şekilde arttırabilir.

Erden Timur onun için Galatasarayın çocuğuyum dedi bizden yüksek maaş istedi demişti... İşte yeni adresi