Gazete Vatan Logo
Futbol Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt

Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı şampiyonluğumuzla yeneceğiz" denildi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yapılan paylaşımda; "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız!" denildi.

Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt

Galatasaray, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'nin, Mauro Icardi'ye verilen 1 maç men cezası sonrası, "Şampiyonluk yarışını etkileyebilecek kural tanımayan bu hukuksuzluk, bir takım lehine bu kadar açık ve net bir kayırma daha önce görülmemiştir. Bugün, sözün bittiği yerdeyiz" açıklamalarına yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı şampiyonluğumuzla yeneceğiz! Fenerbahçe - TFF Her zamankinden daha yüksek sesle #KONSANTRASYON!"

FENERBAHÇE'DEN YANIT

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yapılan paylaşımda; "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız!" denildi.