Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri!

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri!

Süper Lig 3. hafta maçları ile devam ediyor! Bu hafta maç takviminde Beşiktaş Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının detayı…

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Süper Lig 3. Haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Maç Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak. Taraftar, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş- Fatih Karagümrük maçı 21 Ağustos 2022 Pazar günü Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Mücadele BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli olarak izlenebilecek. Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Hakan Yemişken yapacak.

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük maçı biletleri satışa sunuldu. Bir kişi kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına (2 adet) bilet satın alabilecek. Bilet satın alınacak tüm taraftarların passolig kart sahibi olmaları gerekiyor. Biletinizi passo.com.tr  ve Passo Akıllı Telefon Uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı