Gazete Vatan Logo
Futbol Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi!

Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi!

Yeni Malatyaspor yolsuzluk iddialarıyla gündemde! Yeni Malatyaspor'un 8 yıl boyunca başkanlığını sürdüren Adil Gevrek’le ilgili yolsuzluk belgeleri ortaya çıktı. Ndayishimiye'nin transferinden gelen 300 bin euro Adil Gevrek'in şirketlerine aktarıldığı iddia ediliyor. Gözler Yeni Malatyaspor’a çevrilirken haberler üzerine Adil Gevrek ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Adil Gevrek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Adil Gevrek ne iş yapıyor? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi

Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi!

Yeni Malatyaspor transfer yolsuzluğu gündemde. Yeni Malatyaspor, Youssouf Ndayishimiye'nin Başakşehir'e transferinde sonraki satıştan alınması gereken %20'lik payın, 350 bin euro karşılığında Başakşehir'e verildiğini ve bu paranın 300 bin euroluk kısmının eski başkan Adil Gevrek'in iki şirketine aktarıldığını açıkladı.

ADİL GEVREK KİMDİR?

Malatya'nın Kale ilçesinde doğan Adil Gevrek, 12 yaşında İstanbul'a gelmiştir. Burada 23 yaşına kadar tekstil sektörünün, 23 yaşından sonra ise plastik sektörünün çeşitli kollarında çalışmıştır.

 Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığı görevini yürütttü. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’nin de Genel Başkanlık görevini yaptı.