Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor?

Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor?

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, Beşiktaş Divan Başkanlığı'na yönetim kurulu listesini teslim etti. Peki, Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor?

Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor?

Beşiktaş'ta 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde Başkan Adayı Fuat Çimen listesini Beşiktaş Divan'ına teslim etti. Teslim sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çimen, Beşiktaş için hayırlı ve demokrasisi güçlenmiş bir şekilde çıkan bir genel kurul olmasını ifade ederek, "Yönetim kurulumuzda çok değişik durumumuz var, alışıla gelmemiş bir şey. İki kadın üyemiz var. Kendileri mesleklerinde son derece yetenekli insanlar. Onlar bize fazladan kuvvet veriyorlar. İyi bir proje ekibiyiz. 29 Mayıs'ta biz kendimizden eminiz, o sandıktan umudun yeşili çıkacak ve biz kazanacağız" dedi.

Fuat Çimen'in listesi

Haldun boz

Ersen Yılmaz

Ercüment Meriç Öztürk

Mehmet Pişkin

Ahmet Çonar

Hakan Atalay

Banu Noyan

Behzat Güvencen

Aydın Kulaksız

Bengü Berker

Ömer Küçük

Alper Uzuner

Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?

1966 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen Fuat Çimen İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü mezunu. Aslen Boşnak olan Fuat Çimen'in Ulaş Sarp adında bir oğlu var. Fuat Çimen, 2011’den bu yana West İstanbul Marina’da Marina Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmakta.

Haberin Devamı

Çimen, Boşnakça, Sırpça, Hırvatça, Karadağca, İngilizce, orta seviyede Almanca ve Rusça dillerini bilmektedir.

Fuat Çimen adaylığı ilgili şöyle konuştu; "Bu seçimi alacağımıza eminiz, hiç kuşkumuz yok. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın projelerini Ahmet Bey de takip ediyordur. Onun böyle bir yönetim kurulu olduğunu düşünmüyorum. Bence Ahmet Bey de oy verme kabinine girdiğinde bizi seçecek. Hesap soracağız diye gelen, birbirinin devamı olan yönetimleri matruşka yönetimler olarak görüyorduk. 29 Mayıs'taki seçim, matruşka yönetimlerin son bulacağı seçim olacak. Biz Beşiktaş için son umuduz, köprüden önceki son çıkışız" ifadelerini kullandı.