Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Frankfurt Rangers maçı hangi kanalda, saat kaçta? Frankfurt Rangers UEFA Avrupa Ligi final maçı ne zaman, canlı yayınlanacak mı?

Frankfurt Rangers maçı hangi kanalda, saat kaçta? Frankfurt Rangers UEFA Avrupa Ligi final maçı ne zaman, canlı yayınlanacak mı?

Frankfurt Rangers Avrupa Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi'nde final heyecanı başladı. Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile İskoç temsilcisi Rangers final maçına çıkıyor. Futbolseverler, maçın yayın bilgilerini araştırmaya başlarken, Peki, Frankfurt-Rangers maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman yayınlanacak, canlı mı? sorularına da yanıt arıyor.

Frankfurt Rangers maçı hangi kanalda, saat kaçta? Frankfurt Rangers UEFA Avrupa Ligi final maçı ne zaman, canlı yayınlanacak mı?

UEFA Avrupa Ligi'nde Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt, İspanya takımı Rangers ile kozlarını paylaşacak. Maç için heyecan dorukta. Futbolseverler mücadelenin detaylarına saatler kala araştırıyor.

FRANKFURT-RANGERS MAÇI NE ZAMAN?

Eintracht Frankfurt'un Rangers ile karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi final müsabakası bugün yapılacak.

FRANKFURT-RANGERS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, CANLI MI YAYINLANACAK?

Frankfurt Rangers maçı TSİ 22.00'de başlayacak ve TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Sevilla'nın Roman Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanacak maçı, Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

FRANKFURT'UN EKSİKLERİ

Kritik final maçı öncesi Eintracht Frankfurt'ta Diant Ramaj ile Martin Hinteregger'in sakatlıkları bulunuyor. Alman ekibinde ayrıca Jesper Lindstrom ve Danny da Costa'nın da oynaması şüpheli...

RANGERS'IN EKSİKLERİ

İskoç temsilcisi Rangers'ta ise Alfredo Morelos, Filip Halender ve Lanis Hagi'nin sakatlıkları mevcut. Öte yandan Ryan Jack ile Kemar Roofe'un da oynayıp oynamayacağı henüz netleşmedi.

Haberin Devamı

FRANKFURT-RANGERS MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Eintracht Frankfurt: Trapp; Toure, Tuta, N'Dicka; Knauff, Sow, Rode, Kostic; Hauge, Kamada, Borre

Rangers: McGregor; Goldson, Lundstram, Bassey; Tavernier, Jack, Kamara, Barisic; Wright, Aribo, Kent