Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar 'Final oynamak tek hayalimiz'

'Final oynamak tek hayalimiz'

Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda ile yarı finalde karşılaşacak olan Filenin Sultanları’nda Gizem Karadayı ve Kübra Akman VATAN’a konuştu.

'Final oynamak tek hayalimiz'

BAYANLAR Voleybol Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Almanya’yı müthiş bir maç sonrası 3-2 mağlup ederek adını son 4 takım arasına yazdıran ve bugün finale çıkmak için Hollanda ile kozlarını paylaşacak olan Filenin Sultanları’nda Gizem Karadayı ve Kübra Akman kritik mücadele öncesi VATAN’a konuştular:

GİZEM KARADAYI: “Hollanda çok iyi bir takım. Ancak genç ve tecrübesizler. Biz daha tecrübeli bir takımız. Kendi evlerinde oldukları için seyirci desteği de onların üstünde olacaktır. Ama biz Türkiye olarak böyle maçları her zaman çok iyi oynadık. Sahaya çıkıp elimizden gelen herşeyi yapacağız. Burada önemli olan iyi voleybol oynamak. Eğer biz sahaya iyi oyunumuzu yansıtabilirsek çok iyi bir takımız, yenemeyeceğimiz hiç bir takım yok. Ben takımıma çok güveniyorum. Çıkıp savaşacağız çünkü tek çare savaşmak.

KÜBRA AKMAN: Son 4 takım arasına kalmak en büyük hedefimizdi. Buraya kadar geldik ve artık hedeflediğimiz yerdeyiz. Hollanda maçını alarak final oynamak ise tek hayâlimiz. Umarım herkes bütün gücünü sahaya koyar ve bugün Hollanda’yı mağlup ederek final oynarız.”

Haberin Devamı

‘Kıran kırana olacak’

FİLENİN Sultanları’nın takım kaptanı Gözde Kırdar, bugün Hollanda ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. VATAN’a konuşan 30 yaşındaki smaçör, “Madalyayı garantileyip final oynayabileceğimiz bir maç. Rakibimizi tanıyoruz, antrenörüyle ben 8 yıldır çalışıyorum, o da bizi çok iyi tanıyor. Onların seyirci desteği arkasında olabilir ama biz ne yapacağımızı bilen, birbirine güvenen, takım olabilmeyi başarabilen bir ekibiz. O yüzden çok kıran kırana bir maç olacağını düşünüyorum. Biz en iyi oyunumuzu sergilersek ve takım olmayı başarabilirsek saha içinde, final oynamaya hak kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Kaptan'dan mesaj var

GÖZDE, ”Bu röportajı okuyan, bilen, Rot-terdam’da olan birileri varsa gelip bizi desteklerlerse çok mutlu oluruz, herkesin desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.