Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fener'in 'Balı'kes!

Fener'in 'Balı'kes!

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oldu.

Fener'in 'Balı'kes!

F.BAHÇE deplasmandaki kötü gidişata Balıkesir’de dur dedi. Maç 1-0 bitse de F.Bahçe bir kez daha galibiyeti hak etmeden sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sözümüz yanlış anlaşılmasın, futbol adına beklenti yüksekti. Açıkçası daha iyi bir futbol beklerdim sarı-lacivertlilerden. Yoksa teknik gözle bakarsak zemin ağırdı her iki takım da zorlandı.

ANLAŞILAN F.Bahçe’nin şöyle rahatça bir maçını izleyemeyeceğiz. Bursa’da orta gol oldu beraberlik geldi, Balıkesir’de de orta gol oldu, galibiyet geldi. 1 maç 2 maç böyle gittin, peki ya sonra? Forma adaletli dağıtılmalı. Kadlec yerine Alves, Alper yerine Sow. Bu takımda fiziki zafiyet yok, sonuçta 117 km koşu yaparak kendini kanıtlamış. Sorun ne o zaman? Cevabı İsmail Kartal’da saklı!

9’DA orta sahadaki tek topla F.Bahçe az kalsın golü buluyordu. Bruno Alves’in uzaklaştırdığı topa Moussa Sow koştu, Emrullah kaleyi terk etti Sow’un aşırtma vuruşu az farkla auta çıktı.

Yarım saati geçen karşılaşma da sarı-lacivertlilere önde baskı yapan Balıkesir nispeten rakibini durdurdu. Çünkü F.Bahçe hem oyunu kuramadı hem de ileri uç orta sahaya top almaya gelmek mecburiyetinde kaldı.

Haberin Devamı

PUAN VAR BELKİ AMA SAHADA FUTBOL YOK!

EV sahibi ekipte ise Alanzinho?gayretiyle takımını öne itse de 3. bölgede çok yalnız kaldılar. 39’da Bursa’da olan bu sefer Balıkesir’de oldu. Meireles’in sağ kanattan ortasında savunmaya çarpan topa, kaleci Emrullah müdahale etmek isterken top ağlarla buluştu: 0-1...

59’DA Sow sağ çapraz açıdan vurdu, kaleci Emrullah çıkardı, korner. 61’de Balıkesir kornerinde Hasan iyi yükselip kafayı vurdu, az karkla aut. Baskı artmaya başladı. Özellikle duran ve yan toplar F.Bahçe kalesine tehlikeli geldi.

77’de Kulusic vurdu, pozisyonda Volkan’dan önce Caner kendini siper etti. F.Bahçe aldığı bu galibiyetle sadece 3 puanın sahibi oldu.