Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al!

Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al!

Fenerbahçe, 2022-2023 futbol sezonu kombine kartlarının yenileme süreci, genel satışı ve öğrenci Tribünü kombine satışı başladı. Fenerbahçe kombine fiyatlarının satışa sunulmasının ardından Fenerbahçe tribün yerleri sorgulanmaya başlandı. Peki, Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al ekranı ve Fenerbahçe tribün yerleri…

Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al!

Fenerbahçe Kulübü kombine fiyatları belirledi. En pahalı kombinenin fiyatı 21.750 TL olurken, en düşük kombine öğrencilere olmak üzere 1475 TL olarak belirlendi. Şükrü Saraçoğlu oturma planı ile Fenerbahçe kombine al ekranı…

Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart olmadan kombine kart sahipleri dahil hiçbir taraftar stadyumlara giremeyecektir.

Kombine almak için Passolig Kartınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. Passolig Kartınız tarafınıza teslim olmadan da Passo Mobil üzerinden kartınıza para yükleyebilir kombine alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kombineler, www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil uygulamasından ve satın almak istediğiniz kombine kart sahibi takımların stadyum gişelerinden satılacaktır.

Passolig Kartınız varsa veya başvurunuzu tamamladıktan sonra, www.passo.com.tr sitesinden veya Passo Mobil uygulamasından “üye ol”a tıklayarak bir defaya mahsus üyeliğinizi oluşturunuz. Bunun için kart başvurusunda kullandığınız TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanınız.

Haberin Devamı

Üyeliğinizi oluşturmanızın ardından artık istediğiniz takımın kombinesini Passo Mobil uygulaması veya www.passo.com.tr’deki yönlendirmeleri takip ederek kolaylıkla alabilirsiniz.

Passolig Kart başvurusu için hemen tıklayınız.

Passolig Kartınız varsa www.passo.com.tr sitesinden kombine satın almak için hemen tıklayınız.

Fenerbahçe tribün yerleri