Gazete Vatan Logo
Süper Lig Fenerbahçe sınırda!

Fenerbahçe sınırda!

Galatasaray'ın deplasmanda puan kaybetmesiyle farkı açma şansı bulan Fenerbahçe'de Egemen, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike sarı kart ceza sınırında bulunuyor

Fenerbahçe sınırda!

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde üçer sarı kartları olan dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike yarınki maçta birer sarı kart görmeleri durumunda, 26. haftada deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları maçta cezalı duruma düşecek.

YANAL'IN ALTERNATİFİ ÇOK

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşip takıma dönmesi, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro tercihi konusunda alternatiflerini çoğaltıyor.

Sakatlıkları geçen savunmanın önemli isimleri Egemen Korkmaz ve Alves, teknik direktör Yanal'ın şans vermesi halinde Kayseri Erciyesspor mücadelesinde görev alabilecek.

Kırmızı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği ve tamamlanamayan Trabzonspor maçlarında forma şansı bulamayan Cristian ile sakatlığı geçen Meireles de teknik direktör Yanal'ın orta alan için değerlendirebileceği isimler arasında bulunuyor.