Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

Olympiakos ile Fenerbahçe, çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı 268 müsabakada 106 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 107 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 363 kez havalandırırken, kalesinde ise 381 gol gördü. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacak. Olympiakos - Fenerbahçe maçı 11 Nisan Perşembe günü saat 19:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak. 

FENERBAHÇE'NİN OLYMPIAKOS MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Fred, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

AVRUPA KUPALARINDA 269. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 268 kez boy gösterdi. Bu süreçte 106 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 107 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya rakip fileleri 363 kez havalandırırken, kalesinde ise 381 gol gördü.

Haberin Devamı

OLYMPİAKOS UEFA AVRUPA LİGİ'NDEN GELDİ

Olympiakos, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde West Ham United, Freiburg ve Baska Topola ile birlikte yer aldığı A Grubu'nu 7 puanla 3. sırada tamamladı. Yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam eden kırmızı-beyazlılar, son 16 play-off turunda Ferencvaros'u elerken, son 16 turunda ise Maccabi Tel Aviv ile eşleşti. İlk maçı 4-1 kaybeden Yunan ekibi, rövanşta rakibini 6-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.