Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne?

Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne?

Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularına yanıt aranmaya başlandı. 2022-2023 sezonu 16 Ekim'de başladı. Kadın Futbol Süper Ligi'nde bu hafta Fenerbahçe Galatasaray derbisi heyecanı yaşanırken spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini sorguluyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı hakkında merak edilenler…

Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne?

Kadın Futbol Süper Ligi'nde ikinci hafta Fenerbahçe Galatasaray derbisine sahne olacak.. Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Fenerbahçe Passolig kartı olan taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek.

FENERBAHÇE GALATASARAY KADIN FUTBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, derbi mücadelesinde 22 Ekim Cumartesi günü (bugün) GALATASARAY Petrol Ofisi'ni konuk edecek.

Saat 15.00’te başlayacak maç Fenerbahçe Televizyonu'ndan ve Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Hakem Muhammed Ömür’ün yöneteceği mücadelenin yardımcılıklarını Burak Menteşe ile Ömer Okumuş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Muhammed Emin Gül görev yapacak.