Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Başakşehir mücadelesi bu akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor'un rakibi olacak ekibi belirleyecek. Turun ilk maçı Başakşehir'in evinde oynanmış maça hızlı başlayan ev sahibi 2-0'lık skoru hızlı yakalamasına rağmen Fenerbahçe maçı 2-2'lik skora getirmeyi başarmıştı. Tüm futbolseverler bu akşam oynanacak Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? sorusunun yanıtını merak ediyorlar. İşte Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesine ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Başakşehir maçı için geri sayım sürüyor. Ligde şampiyonluk yarışından haftalar önceden kopan Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak teselli bulmak, bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde olağanüstü başarılı bir grafik çizen Başakşehir ise her iki kulvarda şampiyonluk hedefliyor. İlk maçın 2-2 sonuçlandığı Ziraat Türkiye Kupası rövanş mücadelesine dair futbolseveler hangi kanalda yayınlanacak sorusunu merak ediyorlar. İşte Fenerbahçe Başakşehir maçı için tüm merak edilen soruların yanıtları...

Fenerbahçe Başakşehir maçı bu akşam saat 20:45'te Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesi Fenerbahçe Başakşehir maçı ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe Başakşehir maçını Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Arda Kardeşler ise 4. Hakem olarak görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan D., Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet, Josef de Souza, Lens, Alper, Aatif ve Van Persie

Haberin Devamı

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Yalçın, Eren, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor

Nasıl tur atlarlar?

İlk karşılaşma 2-2 sona ermişti. İki takım da alacakları her türlü galibiyette adını finale yazdıracak. Rövanş da 2-2 biterse karşılaşma uzatmalara gidecek. 0-0 ve 1-1’lik beraberlikte Fenerbahçe, 3-3 ve daha gollü eşitliklerde ise Başakşehir mutlu sona ulaşacak.

Fenerbahçe'de son dakika

Sarı- Lacivertliler’de sezonun bu en kritik maçı öncesi Volkan Şen ve uzun süre önce sezonu kapatan Fernandao dışında eksik bulunmuyor. Şener Özbayraklı iyileşti. Milli futbolcu, 2 haftalık aranın ardından formasına kavuşacak.

Başakşehir'de son dakika

İstanbul temsilcisinde kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, pazar günü affedilmişti. Yalçın’ın bugünden itibaren 11’deki yerine geri dönmesi bekleniyor. Onun yokluğunda şans bulan Attamah ise bu akşam kulübede bekleyecek.

3 büyüklerin kabusu!

Başakşehir sezonun flaş takımı oldu. Ligde şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalamaya devam eden İstanbul ekibi, kupada ise tarihinde 2. kez adını finale yazdırmanın hatta bir ilki başarıp mutlu sona ulaşmanın peşinde. Bu sezon Visca, Cengiz, Adebayor, Emre Belözoğlu ve Mossoro’nun başarılı performansıyla sırtladığı Başakşehir, 3 büyüklere karşı aldığı sonuçlarla dikkat çekti. Abdullah Avcı ve öğrencileri, ilk maçta ellerinden kaçırdıkları Fenerbahçe önünde bu kez finali getirecek bir skorla sahadan ayrılacaklarına emin

Haberin Devamı

İki ekip arasında bu sezon oynanan 3 maçta Fenerbahçe 1 galibiyet ve Başakşehir 1 galibiyet aldı. 3. maç ise berabere tamamlandı.

Fenerbahçe'de Başakşehir maçı öncesi, Fabiano, Şener Özbayraklı, Gregory vander Wiel ve Fernandao'nun sakatlıkları devam ediyor.

Mepidol Başakşehir'de ise Fenerbahçe maçı öncesi Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal dışında eksik bulunmuyor.