Gazete Vatan Logo
Futbol Fener’in keyfi yerinde

Fener’in keyfi yerinde

F.Bahçe Ülker, aynı 5’le oynayan Antalya’yı yenerken, Preldziç 28 sayı üretti

Fener’in keyfi yerinde

Lider F.Bahçe Ülker, maçın neredeyse tamamını aynı 5’le oynayan Antalya’yı yenerken, Preldziç 28 sayı üretti.

BEŞİKTAŞ Cola Turka mağlubiyetiyle sarsılan Beko Basketbol Ligi lideri F.Bahçe Ülker, üst üste 2. galibiyetini dün Antalya BŞ karşısında elde etti. 97-83 kazanan sarı-lacivertlilerde Emir Preldziç 18’i üçlükten 28 sayı üretip yıldızlaştı. Maç boyu sadece 7 top kaybı yapan sarı-lacivertlilerde Marko Tomas da 20 sayı üretirken, Ömer Onan (14) ve Oğuz Savaş (11) diğer çift haneli skor üreten isimler oldular.

KARŞILAŞMANIN neredeyse tamamını aynı 5’le oynayan Antalya BŞ’de Hadi Doğan 7, Gökper Gen de 41 saniye süre aldı. Muratcan Güler ve Polat Kocaoğlu 40 dakika sahada kalırken, mücadelede Buckman ve Christopher 7’şer, Henderson da 34 saniye dinlenebildi.

DİĞER maçta ise Ufuk Sarıca’nın başantrenörlüğünde ilk maçına çıkan Efes Pilsen, deplasmanda Türk Telekom’u 88-80 yendi. Rakocevic 22 sayıyla en skorer isim oldu.

ŞOK! Kayserispor Zalayeta’yı gönderdi

AVRUPA vizesi peşinde koşan Kayserispor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takım, Uruguaylı golcüsü Marcelo Zalayeta olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. 32 yaşındaki futbolcunun ailevi nedenlerden dolayı kulüpten ayrılmayı talep ettiği ve eşyalarını toplayıp ülkesine gittiği açıklandı.

INSUA: Ayrılmak istiyorum

SEZON başında Meksika’nın Club America takımından Bursaspor’a transfer olan Federico Insua, ülkesine dönmek istedğini açıkladı. Arjantin basınına konuşan Insua, “Bursa’da istediklerimi yapamadım. Eski takımım Independiente’ye dönmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Finalin adı belli: F.Bahçe-Arkas

TELEDÜNYA Erkekler Voleybol Türkiye Kupası yarı final maçında F.Bahçe, geçen hafta 1. lige veda eden Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek ilk finalist oldu. Mücadelenin setlerini 25-16, 25-20 ve 25-17’lik skorlarla kazanan sarı-lacivertlilerde Miljkovic 17, Coskovic 12 ve Emre 12 sayı üretirken Kartal’da ise Levent 11, Demirhan ise 10 sayı kaydetti.

FİNAL 19.00’DA NTVSPOR’DA

GÜNÜN ikinci yarı final mücadelesinde ise Arkas, İstanbul BŞ’yi 18-25, 25-22, 26-24 ve 27-25’lik setlerle 3-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. İzmir ekibinde Agamez 25, Bravo 13, Ahmet 11 ve Burutay 11 sayı kaydederken İstanbul BŞ’de ise Mikko 26, Todor ise 17 sayı üretti. Arkas ile F.Bahçe’nin karşılaşacağı dev final bugün 19.00’da Başkent Spor Salonu’nda oynanacak ve NTVSpor’dan naklen ekranlara gelecek.

Haberin Devamı