Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe'den dev ortaklık!

F.Bahçe'den dev ortaklık!

Daha önce Fenerbahçe ile çeşitli temaslar kuran İngiltere 3. ligi League One'da mücadele eden Sheffield United, bu yaz sarı-lacivertlileri bir hazırlık maçı yapmaya ikna etmek için uğraşıyor

F.Bahçe'den dev ortaklık!

Sheffield yerel basınında çıkan haberlere göre; kulübün başkanı Selahattin Baki, bu yaz Fenerbahçe'yi stadyumları Bramall Lane'de ağırlamayı planlıyor.

Bu yaz için Sheffield'ın lig başlangıcı ve Fenerbahçe'nin kamp takvimi nedeniyle tarihlerin tutmayabileceği, Selahattin Baki'nin alternatif için sezon ortasında dahi olsa bu maçı düzenlemek için görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Selahattin Baki; "Yönetici Jim Phipps ve ben, Sheffield United ve Fenerbahçe arasında bir sezon öncesi hazırlık maçı düzenlemek için uğraşıyoruz. İki kulüp de Bramall Lane'de böyle bir maç oynamak için anlaştı. Ancak, tarih konusunda sıkıntılar var ama eğer yaz aylarından bunu gerçekleştiremezsek sezon ortasında oynayabiliriz" dedi.

Sheffield'ın en büyük planlarından biri de Fenerbahçe ile bir ortaklık anlaşması yaparak hem İngiliz hem de Türk futbolcular konusunda bazı çalışmaların içerisine girmek olarak gösteriliyor. İngilizler, Fenerbahçe ile Sheffield arasındaki ilişkilerin önümüzdeki dönemde ekonomik bir ortaklık boyutuna da taşınabileceğini duyurdu.

Kısa bir süre önce Galatasaray da İngiliz kulünü Reading ile altyapı konusunda bir anlaşma imzalamıştı. (sporx)

Haberin Devamı