Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe borsaya bildirdi ama...

F.Bahçe borsaya bildirdi ama...

G.Saray'ın Sneijder transferi F.Bahçe'yi ateşledi

F.Bahçe borsaya bildirdi ama...

G.Saray’ın Sneijder’i transfer etmesi F.Bahçe’yi ateşledi, görüşmelerin başladığı KAP’a bildirdİ.

Faslı yıldızla 3 milyon Euro’ya el sıkışan Kanarya, kulübünü de ikna etmeye çok yaklaştı. Fransız ekibi 15 milyon Euro’dan 10 milyona inerken, F.Bahçe 8’de ısrar ediyor. Transferin 9 milyon Euro’ya tamamlanması bekleniyor.

G.SARAY’IN Wesley Sneijder’i alması en çok F.Bahçeliler’i sevindirdi. Nedeni ise Younes Belhanda’da ara transferin son günü olan 1 Şubat’a kadar bekleme kararı alan sarı-lacivertlilerin ezeli rakiplerinin Hollandalı yıldızı kadrosuna katmasının ardından çalışmalarını hızlandırması. G.Saray önceki gün 22.34’te Kamuyu Aydınlatma Platformu’na Sneijder transferinin tamamlandığını bildirirken, Kanarya da dün 19.00’da Belhanda için kulübü Monpellier ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

F.Bahçe borsaya bildirdi ama...

F.BAHÇE daha önce Monpellier’den yılda 880 bin Euro kazanan Belhanda’yı 3 milyon Euro garanti ücrete ikna ederken, kulübüne bonservisi için 8 milyon Euro önermişti. Başta 15 milyon Euro’da direnen ve sert çıkışlarıyla uzlaşmaz bir tavır sergileyen Fransız temsilcisinin başkanı Louis Nicollin geçen hafta ülkesinde yaptığı açıklamalarda “F.Bahçe, Belhanda transferindeki görüşmelerde bize biraz yardımcı olmaya başladı. Younes Belhanda takımdan kısa sürede ayrılabilir” diyerek geri adım atmıştı.

KİĞILI AÇIKLAMIŞTI

EN son F.Bahçe’nin başkan vekili Abdullan Kiğılı, Montpellier’in 10 milyon Euro’ya düştüğünü ama kendilerinin ilk teklifleri olan 8 milyon Euro’da direndiklerini açıklamıştı.

YOUNES Belhanda’nın yıllık ücretinin 3 katından fazlasını kazanabileceği için ısrarla F.Bahçe’ye gitmek istemesi ve Faslı oyuncuya daha iyi bir teklif gelmemesi nedeniyle sarı-lacivertliler Montpellier’in 10 milyon Euro’da da indirim yapacağından emin. Bu gelişmelerin ardından taraflarların orta yolu bulması ve transferin 9 milyon Euro civarında bir rakama tamamlanması bekleniyor.

Haberin Devamı