Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe 7.5 milyon euro önerdi ama...

F.Bahçe 7.5 milyon euro önerdi ama...

Fenerbahçe eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Kevin Kampl için detaylar ortaya çıkmaya başladı

F.Bahçe 7.5 milyon euro önerdi ama...

Fenerbahçe eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Kevin Kampl için detaylar ortaya çıkmaya başladı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Bayer Leverkusen'in de ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Kampl, Salzburg ile olan sözleşmesini 2019'a kadar uzatmıştı.

Kampl'ın Salzburg ile yaptığı sözleşmeden önce Fenerbahçe'nin Sloven oyuncu için yaptığı teklif de ortaya çıktı. Salzburg Sportif Direktörü Ralf Rangnick, Bayer Leverkusen'den 7.5 milyon avro teklif aldıklarını ifade ederken Fenerbahçe'yi de kast ederek çarpıcı bir ifade kullandı. Kampl'ın transfer gündeminde olmasını doğal karşıladıklarını belirten Rangnick, "Leverkusen ile görüşmelerimiz oldu ve bize sunulan teklif 7.5 milyon avro civarındaydı, Türkiye'den de benzeri bir teklif aldık ancak uzun vadeli planlarımız ve taleplerimiz gelen teklifleri geri çevirmemizi zorunlu kıldı" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal'ın istifasından sonra yaptığı açıklamada, Yanal'ın kendilerinden Kampl'ı talep ettiğini ancak talep edilen 17 milyon avroluk bonservis bedelinin çok geldiğini ifade etmişti. (sporx)

Haberin Devamı